bies Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam chciałbym się pochwalić swoim nowym nabytkiem szukałem tej AUDICY długo, ale myślę ze się opłacało auto jest fajnie wyposażone posiada dużo fajnych oryginalnych dodatków i jest w super stanie mam nadzieje ze wam się spodoba kiepskie zdjęcia, bo zła pogoda silnik: 1,9 AFN rok produkcji: 03/98 nadwozie: AVANT przebieg: 172tyś z książkom ostatni wpis 2006 stan 136tys Wyposażenie: -ABS -Klimatronic -Wspomaganie -4 x Elektryczne szyby -Elektryczne lusterka + składanie lusterek+ podgrzewanie -4 x AIRBAG -Drewno -Ori Alufelgi 15 -Skórzana kierownica S4 -Centralny z pilotem -Autoalarm -Domykanie szyb po zamknięciu auta -Pakiet oświetleniowy na nogi i wszystkie drzwi -podgrzewane spryskiwacze i parę innych pierdołek nie znam sie na wszystkim jak cos pokręciłem to sory Ta czarna perła to Audi brata
Iverson Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 opisz co tam msza za ciekawe dodatki
mrogal Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 fajna zaraz przyleci Rafalekx i bedzie Ci trul o poliftowych lampkach zenku i feldze :gwizdanie: :gwizdanie:
gryfit Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 bardzo fajny kolorek, ja szukam wlasnie w tym kolorze i w sedanie, ciekawa maszyna, mam nadzieje ze posłuży ... jak mozesz napisz na PW ile poplaciles przy dzisiejszym kursie euro.
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja go wyprzedze fajne fele, przednie lampki po lifcie i od razu bedzie piekniejsza a ogolnie fajna, dobry kolor i silnik [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 18:51_________________________________________________ bardzo fajny kolorek, ja szukam wlasnie w tym kolorze i w sedanie, ciekawa maszyna, mam nadzieje ze posłuży ... jak mozesz napisz na PW ile poplaciles przy dzisiejszym kursie euro. moja jest for sale :gwizdanie:
gryfit Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 niestety interesuje mnie model po lifcie i nalepiej 116km
rafalekx Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 fajna zaraz przyleci Rafalekx i bedzie Ci trul o poliftowych lampkach zenku i feldze :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie :gwizdanie: jeszcze bym to drewno wywalil, bo niestety trafiło Ci się cyba najgorsze z możliwych, mam na myśli odcień i ten chyba mat... ciemniejsze w połysku wygląda lepiej A poza tym fajna furka, rocznikowo tak jak moja :>
felipe.avant Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 bardzo ładny, piękny motor, oby długo służył tak jak mój
wojtekce Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 szkoda ze nie ma ori radia tak to super
Rekomendowane odpowiedzi