f16mysliwiec Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Skad pobrac sygnal otwarcia drzwi ?? Chicialbym wkoncu podlaczyc lampki w drzwiach, poniewaz wkoncu je wsadzilem tylko teraz gdze najlepiej sie wpiac z nmi ?
wasill20 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Musisz zdjąć plastikową osłonę z przodu u kierowcy,na bocznym słupku, tam gdzie jest rączka do otwierania maski przedniej i tam zajdziesz kostki z przewodami gdzie możesz wpiąć się. Nie pamiętam dokładnie, który to jest przewód od drzwi, ale można łatwo go znaleźć miernikiem:)
przemciotorun Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 f16mysliwiec podrzucisz mi fotki jak Ci wyszly te lampki...
f16mysliwiec Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Musisz zdjąć plastikową osłonę z przodu u kierowcy,na bocznym słupku, tam gdzie jest rączka do otwierania maski przedniej i tam zajdziesz kostki z przewodami gdzie możesz wpiąć się. Nie pamiętam dokładnie, który to jest przewód od drzwi, ale można łatwo go znaleźć miernikiem:) Musisz zdjąć plastikową osłonę z przodu u kierowcy,na bocznym słupku, tam gdzie jest rączka do otwierania maski przedniej i tam zajdziesz kostki z przewodami gdzie możesz wpiąć się. Nie pamiętam dokładnie, który to jest przewód od drzwi, ale można łatwo go znaleźć miernikiem:) Ale gdzie dokladnie się wpiąć w kturą kostke ktury kabel ??
wasill20 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nie pamiętam dokładnie, który to jest kabel i w której kostce. Trzeba sprawdzić to miernikiem elektrycznym lub zwykłą żaróweczką z dwoma kabelkami
mily Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 A jak wiem Bo się własnie męczę z alarmem. Jest to kostka brązowa, i kabel brązowo biały, lub drugi brązowo żółty.
f16mysliwiec Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 A jak wiem Bo się własnie męczę z alarmem. Jest to kostka brązowa, i kabel brązowo biały, lub drugi brązowo żółty. Super dzieki
mily Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tylko jest mały problem, bo na tym przewodzie mi się pojawia 6V zamiast 12?? Podejrzewam że to przez układ który działa z opóźnieniem wyłączania światła. Może ktoś wie czy jest inny kabel podający normalne napięcie 12 V w momencie gdy drzwi są zamknięte??
scuzz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kolego ale te przewody są wysterowane przez 0 V.
przemciotorun Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 dokladnie cale sterowanie lampkami sterowane sa przez - a + podawany jest caly czas
michu93 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 ja mam takie kostki tez zakladam podswietlenie
bialas23 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 W lewym słupku na dole, przy podnóżku ścigasz osłonę i jest wsio kabel, brązowo biały, tylko nie pamiętam jaka kolor kostki chyba któraś u samej góry, sterowanie masą.
michu93 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 właśnie rozebrałem tą osłone... i teraz ide szukac tego kabla
mily Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jak znajdziesz to się podziel czy działa i powiedz czy masz opóżnienie wyłączania światła. Bo ja mam opóżnienie i widzi cały czas że drzwi są otwarte.
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 tutaj już wszystko opisałem. działa normalnie jak plakatówka http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_podswietlenia_nog_po_otwarciu_drzwi-t64122.0.html;topicseen
loco87 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Tez mam te lampki. Sam mialem zakladac ten temat ale widze ze nie trzeba f16myśliwiec jak zrobisz to opisz to tutaj zeby innym (patrz: mnie ) bylo prościej.
f16mysliwiec Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Tez mam te lampki. Sam mialem zakladac ten temat ale widze ze nie trzeba f16myśliwiec jak zrobisz to opisz to tutaj zeby innym (patrz: mnie ) bylo prościej. Jakt tylko znajde oryginalne lampeczki bo innych niechce wkladac bo bedzie lipnie wygladac, ori to ori ;p
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 p.s. jeszcze mogłem lepiej pomyślec i wsadzic te lampki od migaczy bo mam 2 takie i leża...
f16mysliwiec Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 p.s. jeszcze mogłem lepiej pomyślec i wsadzic te lampki od migaczy bo mam 2 takie i leża... Te w drzwi juz mam tylko te na nogi jeszcze szukam,one sa takie same jak te w drzwi tylko biale ehheeh A instalke zrobie tak ze podlacze wszystkie lampki do tego brazowobialego przewodu i juz;)
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 ale właśnie mogłem je wsadzic w nogi zamiast samych żarówek. w drzwiach przeraza mnie ciecie tapicerki
Rekomendowane odpowiedzi