zaba84 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam panowie zakupilem felgi stalowe 15"x6,5" et 49. Kupilem je bo na aukcji pisalo et41 i byla dobra cena. Dzis przymierzylem jedna felge do auta i niewiem czy tak moze zostac, nianowicie miedzy felga a chyba tym wahaczem jest lika okolo 1,5cm.(niewiem jak to napisac wiec wrzucam foto. Ogolnie czy tak moglo by byc czy niezabardzo?
Marcintorun Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 wg mnie w niczym to nie przeszkadza....
Yelo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ona Ci tak wystaje przy ET49 ? To tylko złudzenie, z tego kąta się tak będzie wydawało.Co do odległości od wahacza, to jeżeli opona nie będzie ocierać, to nie ma problemu. Jeżeli będzie ocierać to albo odsprzedaż, albo dystanse, ale nie wydaje mi się, żeby było warto o stalówki walczyć...
Dibo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ona Ci tak wystaje przy ET49 ? To tylko złudzenie, z tego kąta się tak będzie wydawało.Co do odległości od wahacza, to jeżeli opona nie będzie ocierać, to nie ma problemu. Jeżeli będzie ocierać to albo odsprzedaż, albo dystanse, ale nie wydaje mi się, żeby było warto o stalówki walczyć... Tak mi się wydawało że coś jest nie tak Co do stalówek z Mercedesa to było juz o tym na forum że jest duże ET i mogą obcierać. Dlatego lepiej dołożyć te kilka złotych i kupić od Audi.
Dev Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 wrzuć łopun i bedziesz wiedziec :> po mojemu powinno grać
zaba84 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 panowie.. ogolnie opony na tych felgach beda 195/65... A w aukcji nie bylo okreslone do jakiego karetnie sa one auta pisalo tylko "merc,vw,audi, 5x112" i ze niby maja et41. Gosciu mowil ze nie ma na nich znaczka marki auta.... ale jak dzis przyszly fele to oblukalem ze jest znaczek merca na nich i ze maja et49.
Dibo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 panowie.. ogolnie opony na tych felgach beda 195/65... A w aukcji nie bylo okreslone do jakiego karetnie sa one auta pisalo tylko "merc,vw,audi, 5x112" i ze niby maja et41. Gosciu mowil ze nie ma na nich znaczka marki auta.... ale jak dzis przyszly fele to oblukalem ze jest znaczek merca na nich i ze maja et49. Gościu nie widział znaczka i dzieki temu je sprzedał Możesz mu je odesłać do 10 dni
zaba84 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Gościu nie widział znaczka i dzieki temu je sprzedał Możesz mu je odesłać do 10 dni ta rylko mi sie to nie kalkuluje bo za przesylke dalem 80zl..
Dibo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Gościu nie widział znaczka i dzieki temu je sprzedał Możesz mu je odesłać do 10 dni ta rylko mi sie to nie kalkuluje bo za przesylke dalem 80zl.. To ile Cię te felgi wyniosły ? Bo na miejscu u wulkanizatora to byś znalazł pewnie stalówki w cenie 200-240PLN za komplet.
Dibo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 A niewiele byś dołożył, miałbyś ori Audi i nie musiałbyś się martwić czy spasują.
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Na moje o wahacz ocierać nie będzie ale przy skręcaniu opona moze ocierać o nadkole i tu będzie największy problem. U mnie w okolicy za 40-50zł kupisz ori stalówki Audi a do tego gratis pozakładaja i wyważą ci opony jak masz.
Rekomendowane odpowiedzi