strazak990 Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Panowie poszukuje jakiegoś skutecznego preperatu do czyszczenia felgo co poleciacie? DO tej pory uzywałem tenzi -krwawiąca felga oraz Tugana Macie coś jeszcze do zaproponowania coś dobrego ?
mariusz-jagi Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Tuga green [emoji3], używam i polecam Wysłane z OP5
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 10 minut temu, mariusz-jagi napisał: Tuga green , używam i polecam Wysłane z OP5 Chyba nie ma lepszego w tej cenie , podobnie wychodzi ADBL Vampire
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 12 minut temu, strazak990 napisał: Panowie poszukuje jakiegoś skutecznego preperatu do czyszczenia felgo co poleciacie? DO tej pory uzywałem tenzi -krwawiąca felga oraz Tugana Macie coś jeszcze do zaproponowania coś dobrego ? Gyeon Iron, CarPro Iron X
strazak990 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 Zaznaczam że cena nie gra roli ale tez bez przesady
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 6 minut temu, strazak990 napisał: Zaznaczam że cena nie gra roli ale tez bez przesady Zostań przy zielonej tudze, ewentualnie zmień na ADBL Vampire różnica taka ze ADBL nie jest aż taki żelowy i ma lepszy atomizer, daje lepsza megielke wiec można fajnie go wykorzystać jako deironizera całej budy, neutralne pH ma jeden i drugi.
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 8 minut temu, strazak990 napisał: Zaznaczam że cena nie gra roli ale tez bez przesady A jak cena nie gra roli to Gyeon Iron Polecam
strazak990 Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 chodzi o to że teraz mam nowe felgi z b9 prosto z aso no i aby ich nie zajechac to chciałbym dobry środek dla nich ... no i wiadomo po dobrym umyciu czymś zabezpieczyć...
FroS-t Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 5 minut temu, strazak990 napisał: chodzi o to że teraz mam nowe felgi z b9 prosto z aso no i aby ich nie zajechac to chciałbym dobry środek dla nich ... no i wiadomo po dobrym umyciu czymś zabezpieczyć... Umyj felgi np zielona Tuga, odtłuścić Gyeon Prep i nałóż Gyeon Rim albo inna powłokę i reszta sezonu myjesz tylko szamponem, zamiast psikac je środkami co chwila, do mycia wybierz sobie zielona Tuge albo ADBL vampire najbardziej przystępne ceny i jakość, jak chcesz trochę drożej to Gyeon Iron albo CarPro Iron X i tyle.....
arxon2 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 w ostateczności użyj Tenzi alux ale niech długo nie lezy na feldze , po 10 sekundach powinno wszystko puścić
Enrique Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Alux tylko w ostateczności i nie wdychaj go zbytnio Polecam ADBL Vampir
olusem Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Również polecam ADBL Vampir. Używam od dłuższego czasu i jak ktoś już napisał można użyć także bo Budy.
Daniel85 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Również polece ADBL Vampir mega skuteczny i w rozsądnych finansach
Mordeliuss Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Vampir i Zielona Tuga Nie ma co kombinowac. 1
strazak990 Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 4 godziny temu, Mordeliuss napisał: Vampir i Zielona Tuga Nie ma co kombinowac. Tez jestem za tym
1szewczi90 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Witam, zastanawiam się między dwoma środkami: CarPro CQuartz IronX Iron-X albo ADBL Vampire Liquid co wybrać?
strazak990 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 4 godziny temu, 1szewczi90 napisał: Witam, zastanawiam się między dwoma środkami: CarPro CQuartz IronX Iron-X albo ADBL Vampire Liquid co wybrać? CarPro CQuartz IronX Iron-X
1szewczi90 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 4 godziny temu, strazak990 napisał: CarPro CQuartz IronX Iron-X A jak z zapachem tego ironX? zależy mi też na skuteczności ale nie tylko chodzi mi też żeby nie śmierdział tak jak ten od K2 bo się go nie da używać
FroS-t Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) 7 minut temu, 1szewczi90 napisał: A jak z zapachem tego ironX? zależy mi też na skuteczności ale nie tylko chodzi mi też żeby nie śmierdział tak jak ten od K2 bo się go nie da używać Śmierdzi, jak kazdy dobry Iron, praktycznie czy wybierzesz ADBL, CarPro, Gyeon bedziesz zadowlony, ja uzywam Gyeon Iron i polecam, chodz własnie zielona Tuga i ADBL kłada cenowo CarPro i Gyeon a działaja bardzo dobrze, no i 5l baniaki sa w naprawde dobrych cenach wiec no Twoja decyzja Edytowane 6 Października 2017 przez FroS-t
Bruuuum Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Godzinę temu, 1szewczi90 napisał: A jak z zapachem tego ironX? zależy mi też na skuteczności ale nie tylko chodzi mi też żeby nie śmierdział tak jak ten od K2 bo się go nie da używać Jedyny ładnie pachnący to AngelWax Revelation (ewentualnie była jeszcze cytrusowa edycja CarPro Ironx), taki wiśniowy zapach, przyjemny jak przy dobrych woskach Edytowane 6 Października 2017 przez Bruuuum
Rekomendowane odpowiedzi