szpak Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ech te katalizatory. miałem to samo, podobo mój temat był podlkejony w FAQ. nie czytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 nie mialem zielonego pojecia,ze katalizator ma az tak szerokie objawy (zabierania mocy )... i nie tylko ja... w wielu warsztatach i "spece" z vag'ami mowili przeplywka, a inni turbinka.... a co sie okazalo?? to jedynie katalizator.... no ale przy przebiegu prawie 170tys. nie ma sie co dziwic. Reszta ukladu wydechowego jest prawie nowa i nie mam srodkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 "spece" z vag'ami mowili przeplywka, a inni turbinka... masz logi od nich ? no ale przy przebiegu prawie 170tys. nie ma sie co dziwic. no pewnie.. co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 masz logi od nich ? mam tylko jeden, i zostal juz zamieszczony, nie mam skanera wiec przepisalem bledy z niego. Zreszta to juz nie jest wazne... mysle,ze temat juz zamkniety Naszczecie nie pokusilem sie o wymiane przeplywki i turbiny zbyt pochopnie. W sumie dzieki temu forum, bo troszke mi namieszalo i musialem to jeszcze dokladniej przebadac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 mam tylko jeden, i zostal juz zamieszczony, nie mam skanera wiec przepisalem bledy z niego. ja miałem na myśli logi, nie błędy. Na szczecie nie pokusilem sie o wymiane przeplywki i turbiny zbyt pochopnie. Biorąc pod uwagę powyższe, zwróć uwagę też, że auto nie w pełni było diagnozowane (nie było logów) za pomocą Vag-Coma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 sprawa wyjasniona ... zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi