kopytko313 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Witam, jestem nowy na forum i mam problem. Mianowicie zastanawiam się czy istniałaby możliwość podłączenia tabletu z oprogramowaniem do gniazda OBD 2? Zastanawiam się nad podłączeniem tabletu kablem z wtyczką OBD 2-USB i przejściówką USB-Micro USB. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 7 Września 2017 przez kopytko313
fox60 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 A tablet na jakim systemie? Android czy windows? Z windowsem nie ma problemu bo ja mam takie urządzenie 2w1 ( laptop po odpięciu ekranu tablet) i VCDS chodzi ładnie, A jeśli android to trzeba szukać czy jest do tego aplikacja i odpowiednie sterowniki pod kabel.
kopytko313 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Opublikowano 7 Września 2017 Na razie będę próbował bawić się na Androidzie, zobaczę jak te programy się sprawują. Z czasem na pewno przejdę na Windowsa. Dzięki za odpowiedź
lewiatan1989 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Android da Ci możliwość głównie zczytania i kasowania błędów. Przy czym ja korzystam z OBDII bluetooth tak na szybkie kasowanie błędów. Więcej na pewno Windows i VCDS ewentualnie VAG. Tym robię kodowania, nastawy itp. Pozdrawiam
marcin_franz Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Do b5 nie ma programów na android
Rekomendowane odpowiedzi