Ad3kwatny Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) O to moje poprzednie autko:> Chcialbym przedstawic nowy nabytek , powrot do B5 tym razem polift chcialbym przedstawić swoje wozidełko którym jest A4 B5 w TDI 1,9 110 konny diesel 1999 POLIFT wersja prawie standardowa - xenony, 4szyby elektryczne, roletka w tylnej szybie , grzane dupki, pół kubełki domykanie szyb z kluczyka niespotykany kolor LY6R. Brakuje mi jak tylko do szcześcia podłokietnika Na pierwszy ogień poszło wiadomo jakieś tam sprzątanie itd. Wymienione zostały oleje i filtry , żarówki na LED oraz przednie zarówki na jaśniejsze Co do planów: * Zaprawki i elektryka parę pierdół typu otwierania bagażnika , rezerwa w liczniku, lampki * Ogarnięcie felgi 18-19" i odpowiednie spasowanie ( dailydriven ) * przelot 2 cale od turbo do końca * ogarnąć pod maską * car audio * podstawowy serwis Autko powolutku z czasem bede opisywał żeby zasięgnąć opini innych co by mozna było zmienić co polepszyć. Generalnie małymi ale konretnymi krokami działamy z audi.... co do silnika to wpadnie wydech jakias mapa i tyle *przepraszam za nie profesjonalne zdjecia ale lepszych niestety nie mam Jesli pogoda pozwoli to dodam lepszej jakosci Edytowane 8 Września 2017 przez Ad3kwatny
Arek8888 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Wygląda na ładną sztukę, powodzenia!
Ad3kwatny Opublikowano 10 Września 2017 Autor Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Edytowane 10 Września 2017 przez Ad3kwatny
Brzeziak Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Widze uchwyt na kubki koło ręcznego Był juz czy dokupiłeś?
Ad3kwatny Opublikowano 11 Września 2017 Autor Opublikowano 11 Września 2017 Uchwyt na kubki już był, bo taka super wersja auta ze nie ma podłokietnika Szukam czegoś zadbanego
Ad3kwatny Opublikowano 11 Września 2017 Autor Opublikowano 11 Września 2017 MAŁY BONUSIK : RAMKI ZE SALONU >>> PLAN JEST TAKI ŻE EMBLEMATY OUT ! WGNIOTKA PRZY DRZWIACH ale japa to musi siąść w dół BAGAŻNIK NO I PIERWSZE NAPRAWY wpada nowy lewy górny banan oraz prawy dolny, zakup zestawu z MAXGEAR, jak tylko znajde gwint to wymienie reszte kompleksowo
Arek8888 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Jakim cudem tył tak wysoko stoi? Ja mam standardowe zawieszenie 1BA i jest 2 razy niżej.
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 6 godzin temu, Arek8888 napisał: Jakim cudem tył tak wysoko stoi? Ja mam standardowe zawieszenie 1BA i jest 2 razy niżej. Tył stoi normalnie jak na 1BA przystało. Musisz miec juz ubite sprezyny
Arek8888 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 31 minut temu, Kowi87 napisał: Tył stoi normalnie jak na 1BA przystało. Musisz miec juz ubite sprezyny Tak coś czułem, że to dlatego :/
Ad3kwatny Opublikowano 17 Września 2017 Autor Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Wpadł podłokietnik Niedziela z kumplem wypad za miasto , 70 zl z tunelem wiec warto było Edytowane 18 Września 2017 przez Ad3kwatny
Ad3kwatny Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 Taki o to prezent na ... urodzinki od kobiety wpadły lampki LED gewinde na przód wkrótce
Rekomendowane odpowiedzi