Dziczek1611 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 witam Mam pytanie czy w b5 99r jest możliwość po przez vaga włączenie oświetlenia nóg oraz lampek w dzwiach. Problem polega na tym że nie działa mi te podświetlenie natomiast górne lampki i brzeczek działa nie wiem już gdzie szukać przyczyny. Poprzedni właściciel zmieniał licznik na pelny fis i podobno od tego momentu nie ma podświetlenia ( info z postów na forum poprzednika) dzieki
Viwaldi Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Czy ze strony pasażera jest podobnie? Jeżeli nie to myślę, że problem znajduje się w zamku drzwi.
Dziczek1611 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Nie dziala mi we wszystkich dzwiach i pod nogami gora i bagaznik swieci jak nalezyWysłane z mojego 5015D przy użyciu Tapatalka
marcin_franz Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 A po otwarciu drzwi zapala się lampka w podsifitce? W b5 się tego nie koduje.
Dziczek1611 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Godzinę temu, marcin_franz napisał: A po otwarciu drzwi zapala się lampka w podsifitce? W b5 się tego nie koduje. zapala sie w podsufitce gdy otworze bagaznik to w bagazniku tez sie zapala brak pod nogami i na dzwiach
marcin_franz Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Ale czy zapala się lampka nad przednimi fotelami gdy otwierasz przednie drzwi
Dziczek1611 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 tak zapala sie lampka ta przy lusterku i ta nad tylna kanapą
marcin_franz Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 To Czujnik w zamku jest sprawny i problem musi być gdzieś w instalacji. Może bezpiecznik, tylko nie wiem czy jest osobny dla tych lampek w drzwiach i w nogach. A żarówki sprawne?
Dziczek1611 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 tak zarowki sprawne musze znalesc jakis schemat i od poczatku sprawdzac
Rekomendowane odpowiedzi