michalko7pl Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam Nie wiem czy pisze w dobrym temacie, jak nie to proszę o przeniesienie Od jakiegoś czasu mam problem z Esp w moim b6. Włączę silnik, pojeżdże chwilę i po jakimś czasie zapala się kontrolka informująca o wyłączonym Esp, i wtedy rzeczywiście Esp nie działa, Abs jest w porządku. Nie pomaga naciskanie przycisku na desce rozdzielczej dot. włączenia/wyłączenia Esp. Dziwny problem, nie wiem co z tym zrobić, może ktoś się z tym spotkał? z góry dzięki za odp. Pozdro
Madas Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 ktoś już opisywał podobną sytuację ....poszukaj .... a przede wszystkim musisz sprawdzić Vag-iem
Musashi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam Nie wiem czy pisze w dobrym temacie, jak nie to proszę o przeniesienie Od jakiegoś czasu mam problem z Esp w moim b6. Włączę silnik, pojeżdże chwilę i po jakimś czasie zapala się kontrolka informująca o wyłączonym Esp, i wtedy rzeczywiście Esp nie działa, Abs jest w porządku. Nie pomaga naciskanie przycisku na desce rozdzielczej dot. włączenia/wyłączenia Esp. Dziwny problem, nie wiem co z tym zrobić, może ktoś się z tym spotkał? z góry dzięki za odp. Pozdro masz uszkodzony czujnik przy pedale hamulca. koszt 40 zl. wymiana 15 minut.
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 hmmm... ale wtedy by chyba abs też nie działał... :mysli:
arson15 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 na 100% uszkodzony czujnik peadału hamulca, Musashi ma racje, mam taki sam objaw i nie mam czasu wymienić tego czujnika
agart Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Przerabiałem to tydzień temu, masz walnięty wyłącznik świateł stopu.Ja byłem w ASO wyłącznik,wymiana,kasowanie błędów 20 minut 116 złociszy
lukaszr Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Było kilka razy na forum. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi