slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Siema Przyszło mi dzisiaj do głowy żeby wymienić "drewno" w mojej tylko pytanie na co wymienić żeby pasowało do beżowej skóry? I drugie pytanie..., z listwami problemu nie bedzie a co zrobic z drewnem, które znajduje się koło gałki zmiany biegów, koło włącznika świateł awaryjnych no i co z popielniczką bo tez ma te wstawki Niżej fotka jak to teraz wyglada. Wszelkie sugestie mile widziane, linki do aukcji itp
nex Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja to bym chciał drewno a mam carbonopodobne . Ale tak to jest jak się coś ma dłużej to się nudzi . A co do listew to są na allegro - bynajmniej kiedyś widziałem, nie listwy tylko naklejki różnego rodzaju - carbon , drewno itd ale nie za bardzo to wyglada
slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja to bym chciał drewno a mam carbonopodobne . To może zamiana A co do listew to są na allegro - bynajmniej kiedyś widziałem, nie listwy tylko naklejki różnego rodzaju - carbon , drewno itd ale nie za bardzo to wyglada Nie nie, naklejek nie chce, chciałbym wymienic na jakieś fajne listwy
nex Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 wiesz jak wyglądają te carbonowe? Po za tym ja mam przed liftem i listwy pewno pasują ale co z pulpitem klimy, skrzymi biegów
slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pokaz jakąs fotke jesli masz, albo linka gdzie będą.
nex Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 foty nie mam , a nie chce mi sie iść teraz do auta robić, poczekaj popatrze na allegro może znajde[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 15:05_________________________________________________patrz tu są okleiny http://www.allegro.pl/item535657742_okleina_kokpitu_audi_a4_10_2000_climatronic.html ja mam originalne listwy, qwygladaja mniejwiecej jak carbon
slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Okleiny nie chce mi sie bawić w klejenie a i efekt pewnie mizerny Myslałem o czymś w tym stylu tylko pasującym do B5. http://moto.allegro.pl/item533542393_audi_a4_8e0_listwy_aluminium_galka_biegow.html#gallery
nex Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 no okleiny agrotuning. szukaj na allegro listw, moze cos trafisz, czasem sprzedaja całe zestawy, kiedys sam szukalem drewna, ale zrezygnowałem
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Krata Burberry ...a tak na serio .. jakby to były aluminiowe listwy to można by je wypolerować i "wyszczotkować" ..a z plastikiem ..może pomalować na jakiś sympatyczny kolor ?
slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 o kufa jaka kratka ...a tak na serio .. jakby to były aluminiowe listwy to można by je wypolerować i "wyszczotkować" ..a z plastikiem ..może pomalować na jakiś sympatyczny kolor ? Pomalować? Robił to juz ktos na forum może?
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pomalować? Robił to juz ktos na forum może? Nowak się przymierzał do malowania na fortepianową czerń
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wreszcie się zdecydowałeś na wywalenie drewna Ja bym na Twoim miejscu poszedł w carbon albo aluminium. Powiedz mi jeszcze gdzie masz tą beżową skórę
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 To i ja się podpinam do tematu Też się ostro zastanawiam nad tym drewienkiem... Przede wszystkim na początku zależy mi na wywaleniu tej środkowej ozdoby w okolicach radia, jeśli ktoś chce się zamienić czarna na drewno (ciemne) przedlift z climatroniciem to śmiało pisać nex chcesz środek? :gwizdanie: Ty chyba masz czarną centralną do tego niby carbonu A tak na marginesie ta krata co Ragga pokazał jest koxik Jak coś takiego zrobić?
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 A tak na marginesie ta krata co Ragga pokazał jest koxik Jak coś takiego zrobić? Trochę materiału, krawcowa i rezasz
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Trochę materiału, krawcowa i rezasz ee tam materiał... Tu trzeba coś z połyskiem Może jakaś taka okleina potem to bezbarwnym... carbonów nie chcę, fajnie by było gdyby to było "inne" taka krata, byłaby koxik
slaweq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Powiedz mi jeszcze gdzie masz tą beżową skórę Czepiasz sie Ciemno szara skóra
Dibo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Trochę materiału, krawcowa i rezasz ee tam materiał... Tu trzeba coś z połyskiem Może jakaś taka okleina potem to bezbarwnym... carbonów nie chcę, fajnie by było gdyby to było "inne" taka krata, byłaby koxik W takim razie cerata z kuchennego stołu A tak poważnie to pozostaje Ci okleina. Powiedz mi jeszcze gdzie masz tą beżową skórę Czepiasz sie Ciemno szara skóra Nie czepiam się Ale napisałeś beż i zobacz co ragga wkleił
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 carbonów nie chcę, fajnie by było gdyby to było "inne Policz ile osób na forum ma ori carbon z RS4 ? I nie mów , że to nie jest "inne"
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Policz ile osób na forum ma ori carbon z RS4 ? I nie mów , że to nie jest "inne" Jak dla mnie to carbon każdy może mieć I średnio mi się widzi u mnie... A przede wszystkim są zbyt drogie W takim razie cerata z kuchennego stołu A tak poważnie to pozostaje Ci okleina. No okleina... jak będę miał więcej wolnego czasu to w coś się pobawię. Tylko przydałaby mi się jakaś jedna wolna listwa dekoracyjna Fajna okleina, potem to bezbarwnym i może być ciekawie
Rekomendowane odpowiedzi