sebul Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Mam ostatnio dziwny problem. Jak zamykam lub otwieram auto przyciskiem na kluczyku to otwiera mi kazde drzwi oprocz kierowcy....zeby zamknac lub otworzyc drzwi kierowcy musze wsadzic kluczyk....co to moze byc panowie ? Czasami mi zadziala z przycisku, ale coraz czesciej musze kluczykiem otwierac...bateria noweczka wsadzona, bo początkowo myslalem ze to ona jest winna
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 generalnie temat różnorakich problemów z drzwiami pojawia się na forum średnio co 2 dni. Powodem tych usterek są przetarte kable w "gumowej harmonijce" znajdującej się pomiędzy drzwiami a budą. 1
jacek70 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Dokładnie jest jak pisze Łukasz . Sprawdź przewody w charmonijce.
sebul Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 Ok w takim razie je obczaje bo juz kiedys mialem problem ze mi glsoniki nie dzialaly i szyba, ale mi to mechanik ogarnal, chociaz jak widac chyba slabo ;/ Chociaz szyba glosniki etc dzialaja ;/
jacek70 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Może nie zauważył innych pękniętych przewodów.
Rekomendowane odpowiedzi