Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B6] Żółta kontrolka (MPH)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Dzisiaj kiedy odpalalem auto silnik bardzo dziwnie zaczol pracowac tzn po otworzeniu maski slyszalem jakby cos szorowalo :blink: . Po przejechaniu jakis kilku kilometrow musialem gwaltownie przyspieszyc na trzecim biegu, wskazowka obrotomierza doszla do 3tys obrotow i wyskoczyla mi kontrolka MPH poprzedzona dzwiekiem :shocked: i od tamtej pory obojetnie na ktorym biegu jade gdy wskazowka dojdzie lub przekroczy 3tys obrotow mam ten sygnal bledu i zapaka sie kontrolka MPH. Co to moze byc nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem

Opublikowano

Może masz ustawioną prędkość na fisie i jak ją przekroczysz to Ci oznajmia ale to jest prędkość niezależnie od obrotów.

Opublikowano

przejechać sie i zobaczyć czy będzie się wyświetlać zawsze przy pewnej prędkości

Opublikowano

Kasowanie komunikatu odbywa się poprzez dłuższe przytrzymanie przycisku do ustawiania zegarka.

Krótkie naciśniecie ustawia alarm, długie - kasuje.

Opublikowano

Kasowanie komunikatu odbywa się poprzez dłuższe przytrzymanie przycisku do ustawiania zegarka.

Krótkie naciśniecie ustawia alarm, długie - kasuje.

Zegarka??? a nie czasem przyciska "check" ?

Opublikowano

szogun myślal pewnie ze chodzi o B5 :gwizdanie:

Zegarka??? a nie czasem przyciska "check" ?

dokładnie :good:

Opublikowano

Jezu ludzie wiecie do czego służy instrukcja obsługi samochodu??

Sorki ale takie pytanie mnie troszke irytują.

Najłatwiej bachnąć posta na forum.

Za chwile będą pytania typu: do czego służy ten środkowy ruchomy metalowy element zamocowany pod nogami kierowcy, pomiędzy dwoma innymi pałąkami...

Opublikowano

Nie irytuj sie tak szybko :no: siemian ja poprostu nie mam intrukcji do mojej bryczki a forum jest chyba po to zeby pytac bo inaczej jaki byl by sens otwierania takiego forum. A tak pozatym to juz wszystko jest ok i mozna zamykac :closed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...