majkel933 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Witam Chciałbym przedstawić wam mój nowy jakim jest Audi A6 C6 Allroad 3.0Tdi 2007 (Silnik : ASB ) W sumie to już trzecie auto z rodziny " oooo " krótka historia -> A3 '07->A3 '09->A6 C6 Allroad Decyzja zakupu głównie podytkowana tym że furka krajowa, bezwypadkowa, od pierwszego właściciela , szukałem BMW 535d F10 lub A6 C6 3.0Tdi ale były same padaki i trafił się ten rodzynek Co do wyposażenia jest wszystko co jest mi potrzebne : -Pełne Skóry + Podgrzewane -MMI 2G -Nagłośnienie BOSE -Szyberdach -Tempomat -PDC Przód i Tył -Bixenon + Tył LED -Pakiet Schowków -Pakiet Oświetlenia Wnętrza -Rolety w tylnich drzwiach I wiele innych..... Foto seszyn ! Wykonane mody : -Felgi 19 -Ścięta Kiera Sline -Gałka od S3 8V -Ipod Mus.Interface -Podświetlenie Tablicy Rej. LED -Mapy 2017 -Bagażnik dachowy Wingbar -Wycieraczka Tył Q5 -DRL LED + Postojówki LED Plany : -Program -Większy Cooler -Końcówki Wydechu albo cały Wydech ! Edytowane 10 Grudnia 2017 przez majkel933
Zemis Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Ładny Allroad. Buda w C6 All jest ekstra. Duży plus za manual:) tylko ta gałkę to zmień:) gratulacje i bicia km:)
Ogi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Bardzo fajnie utrzymana i wyposazona, w srodku te dekory mi sie podobaja. Z tylu na klapie to oznaczenie A6 i pod spodem 3.0 TDI jest orginalne bo jakos tak dziwnie wyglada ??
cinkers Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) No ładna furka Fajnie się prezentuje. I nawet widzę sline w środku? Wycieraczka z Q5 podchodzi p&p? 7 godzin temu, Ogi napisał: Z tylu na klapie to oznaczenie A6 i pod spodem 3.0 TDI jest orginalne bo jakos tak dziwnie wyglada ?? Doklejone. Też mam allroada w podobnej konfiguracji. Jak chcesz rzucić okiem to tutaj temat: KLIK Edytowane 11 Października 2017 przez cinkers
Ogi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 To obowiązkowo ten znaczek trzeb zdjac bo słabo to wygląda.
majkel933 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Dzięki wszystkim za komentarze , znaczki lecą do wywalenia i zostanie tylko ten po prawej napis "quattro" . Powoli zbieram graty i modzę jak tylko jest czas. W ostaniej dostawie czesci wpadły : UPDATE I -DRL LED -Postojówki LED -Wsteczne LED -Blenda tył gwizda (głośnika) -Gwizdek tył (głośnik) Wsteczne LED : Postojowe LED : DRL LED : Edytowane 10 Grudnia 2017 przez majkel933
Rabbi Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Michał możesz dać jakiegoś linka to tych LED drl ?
cinkers Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Ledy w drl zawsze odmlodza auto ale mialem w poprzednim kilka zestawow i zawsze były jakieś problemy. A to szybko padaly, a to sie grzaly, a to nawet i plastik lampy zaczely lekko wypalac. Do tego trzeba montowac rezystory. Dla mnie gra niewarta swieczki wiec w A6 zostawilem ori. Chyba, ze Michal z tymi z Osrama ma lepsze doswiadczenia ale tak naprawdę dopiero po czasie wychodzi czy bylo qarto czy nie. Trzeba do tych ledow montowac rezystory? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
majkel933 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Wracam po małej nieobecność co się ciekawego działo , już wam opowiadam 1) Standartowo co 15tyś km wymiana oleju Motul X-Celan Fe 5w30 + Wszystkie Filtry Mann 2) Prawy nowy amortyzator 3) Wahacz + Drążek Kierowniczy 4)Koło Pasowe 5) Podkładki wtryskiwaczy 6) Regeneracja Kompresora Klimatyzacji 7) Założyłem już zimówki 8) Renowacja przednich lamp 9) Nowe kostki reflektorów i PDC 10) Osłona/Zaślepka Reflektora Prawa i Lewa (stare miały urwane uchwyty) 11) Plastik łączący pas przedni ze zderzakiem Pisaliście na temat tych żarówek DRL podsyłam link ( tylko są różne barwy jak coś ) -> http://allegro.pl/zarowki-led-osram-p21w-6000k-canbus-kontroler-i6755664639.html#thumb/1 ZIMA 17' Edytowane 10 Grudnia 2017 przez majkel933
Rekomendowane odpowiedzi