Adas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 jarko napisał(a): kokos155 napisał(a): raggaman napisał(a): Ja mam dobrą konkurencje ... Przepicie Poźka rozumiem ze sprzet do zawodow zapewnia organizator :gwizdanie: Tak, miejsce do spania i ewentualnego umycia się a z kranow piwo leci ? :polew: :kox:
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 tetis napisał(a): madas26 napisał(a): dyskrecja ostatnio w modzie nie wspomnę o wcielaniu sie pzez Ciebie w Colombo ..... :polew: ale nie tylko ja się wcieliłem w detektywa co nie?? :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 To jakie te konkurencje będą ??????????
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 marcin j napisał(a): To jakie te konkurencje będą ?????????? kto szybciej wyciągnie ośkę pod ośrodek
marcin j Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Trzeniu napisał(a): marcin j napisał(a): To jakie te konkurencje będą ?????????? kto szybciej wyciągnie ośkę pod ośrodek To też jest opcja, alke bez fal start :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 marcin j napisał(a): Trzeniu napisał(a): marcin j napisał(a): To jakie te konkurencje będą ?????????? kto szybciej wyciągnie ośkę pod ośrodek To też jest opcja, alke bez fal start :gwizdanie: przestań się mazać :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Trzeniu napisał(a): marcin j napisał(a): Trzeniu napisał(a): marcin j napisał(a): To jakie te konkurencje będą ?????????? kto szybciej wyciągnie ośkę pod ośrodek To też jest opcja, alke bez fal start :gwizdanie: przestań się mazać :gwizdanie: Cóż :>
Guregoru Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 No nie jakbym wiedział że będzie taka konkurencja to bym hak przyspawał a tak nic z tego
Norbi Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Szeroko tam stawać pany bo ja lece na letnich 18-kach i to łysuteńkich
Rekomendowane odpowiedzi