Matikops Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Witam, w swojej audi mam fabrycznie zamontowane xenony skretne. Spryski dzialaja, po uruchomieniu swiatla ida w gore w dol na boki i staja. Chodzi mi o poziomowanie - gdy podjezdzam np pod niski prog to swiatla opadaja, ale w czasie jazdy nie widze tego efektu gdy samochod jedzie po nierownosciach a linia swiatel stoi w miejscu, na fisie nie mam tez kontrolki samopoziomu i vcds nie moze sie polaczyc ze sterwnikiem. Zajrzalem pod schowek, wszystko wyglada tam ok. Spotkal sie ktos z podobnym problemem?
pedros_22 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Jeżeli światła robią tzw powitanie powinno być wszystko ok
pedros_22 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 A co do jazdy nie zauważysz okiem jak działa samopoziomowanie
Matikops Opublikowano 19 Października 2017 Autor Opublikowano 19 Października 2017 Nie, taki za 2,5 tys. Zastanawia mnie jednak brak "ikonki" samopoziomowania na fisie, i brak mozliwosci polaczenia ze sterownikiem
pedros_22 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Ale tam nie ma kontrolki dopiero jak coś jest nie tak to wtedy wyświetla między zegarami
Matikops Opublikowano 19 Października 2017 Autor Opublikowano 19 Października 2017 A po wcisnieciu check tez nie jest wyswietlana z ikonka od min klockow, oleju etc?
pedros_22 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Wyświetla się dopiero jeśli masz uszkodzony któryś czujnik wiązki lub silnik regulacji
Matikops Opublikowano 19 Października 2017 Autor Opublikowano 19 Października 2017 To moj blad, myslalem ze powinna sie ona tam wyswietlic, szkoda tez, ze nie mozna sie polaczyc ze sterownikiem. Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
pedros_22 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Odłącz czujnik przód lub tył to zobaczysz
pedros_22 Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Trochę to dziwne że się nie łączy spróbuj odłączyć na chwile sterownik i spryskać preparatem do złączy kostkę poczekaj aż wyschnie i próbuj odłącz aku pozdrawiam
lukaszooo Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Sprzęt masz nowy i dopiero zaczynasz zabawe czy staryi prawdzony ?? prąblem jest tylko z tym sterownikiem czy z kilkoma ?
Matikops Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 Auto mam od czerwca, zrobione ok 20 tys km. Nie moge polaczyc sie tylko z tym sterownikiem.
lukaszooo Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Poczytaj o "latence" moze masz problem z interfejsem.
Rekomendowane odpowiedzi