akjam Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wreszcie zaczęli coś grać bo nie wyglądało to różowo. Skuteczność była słaba a teraz się trochę poprawili.
adadur Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja nie wiem po raz kolejny pierzą polowę grają jakoś porywczo, szarpią grę, spiesza sie nie wiadomo poco.... wraz ze zmęczeniem jakoś im się gra układa owiele lepiej - może to też wynik większej ilości zmian w ataku - czemu Tkaczyk nie wychodził jak Bieleckiego wzieli na krótko?[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________ :> Szwedzi polegli z rodakami maradony
fayera Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Szwedzi polegli z rodakami maradony coś taktyką mi to jedzie
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja nie wiem po raz kolejny pierzą polowę grają jakoś porywczo, szarpią grę, spiesza sie nie wiadomo poco.... wraz ze zmęczeniem jakoś im się gra układa owiele lepiej - może to też wynik większej ilości zmian w ataku - czemu Tkaczyk nie wychodził jak Bieleckiego wzieli na krótko?[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________ :> Szwedzi polegli z rodakami maradony No właśnie dziwnie coś im się układa ta gra na początku a jeśli chodzi o Tkaczyka to potrafi poderwać grę... Szwedzi polegli z rodakami maradony coś taktyką mi to jedzie ZNowu beznajdziejne akcje...
fayera Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja nie wiem po raz kolejny pierzą polowę grają jakoś porywczo, szarpią grę, spiesza sie nie wiadomo poco.... wraz ze zmęczeniem jakoś im się gra układa owiele lepiej - może to też wynik większej ilości zmian w ataku - czemu Tkaczyk nie wychodził jak Bieleckiego wzieli na krótko?[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________ :> Szwedzi polegli z rodakami maradony No właśnie dziwnie coś im się układa ta gra na początku a jeśli chodzi o Tkaczyka to potrafi poderwać grę... Szwedzi polegli z rodakami maradony coś taktyką mi to jedzie ZNowu beznajdziejne akcje... no właśnie myślę,myślę i nic mi tu nie pasuje bo puszczając ARG i wygrywając z nami i tak przeszliby tylko z 4pkt.
adadur Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Jeśli wygramy ze Szwecją to półfinał jest naprawdę w zasięgu - zakładam że półfinały to Islandia, Francja, Polska i ... może Dania. I chyba wolałbym byśmy w półfinale trafili na Francję niż Islandię - pamiętając przegrany brąz na ME i meczyk z olimpiady...
jacekm Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Nie miałem nerwów na oglądanie tego meczu. Skakałem jak głupi po kanałach i tylko zerkałem na wynik. Widziałem kilka akcji Bieleckiego z podaniem do koła. Mistrzostwo. Sam byłem tym zaskoczony a jak widać było Koreańczycy jeszcze bardziej. Szwedzi dali du.y z Argentyną. Brakło sił albo to ten jeden słabszy mecz w turnieju i zajdą wysoko. Nagrywa może ktoś te mecze ?
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ogląda ktoś meczyk? Póki co nie mogą się zebrać w sobie i cały czas plecy ale najważniejsze aby na koniec triumfowali.
rafalekx Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Trochę słabo w tym ataku, obrona zła nie jest, robią błędy ale sporo też bronią. Większość mieczów (jak nie wszystkie) do tej pory do przerwy przegrywali 1-2 bramkami Będzie dobrze [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 21:10_________________________________________________ no i ch#j
Szakall69 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 szkoda ale za duzo popelnili bledow i strat zeby wygrac z dobrze dzis grajacymi szwedami ;( czekamy na kolejne mecze
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Racja! Za dużo strat! No nic. Trzeba czekać na kolejną fazę i kibicować!
krzyniek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 oj bardzo dużo! ale i tak mecz ok. dalej już będzie tylko lepiej
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Myślę, że skoro dzisiaj było sporo strat to w następnym meczu będzie tylko lepiej
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Myślę, że skoro dzisiaj było sporo strat to w następnym meczu będzie tylko lepiej Oby!
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Myślę, że skoro dzisiaj było sporo strat to w następnym meczu będzie tylko lepiej Oby! zawsze jestem dobrej myśli, myśle, że brakowało szczęścia w ataku, może koncentracji, zmiany też wyszły średnio poza tym bramkarz szwedów w odpowiednich momentach obronił kilka ważnych piłek
akjam Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Myślę, że skoro dzisiaj było sporo strat to w następnym meczu będzie tylko lepiej Oby! zawsze jestem dobrej myśli, myśle, że brakowało szczęścia w ataku, może koncentracji, zmiany też wyszły średnio poza tym bramkarz szwedów w odpowiednich momentach obronił kilka ważnych piłek Zwykle to Szmal miał takie momenty... Ale dziś to właśnie Viking dobrze się spisał! I ten koleś z 15ką szalał w ataku w drużynie gospodarzy...
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Myślę, że skoro dzisiaj było sporo strat to w następnym meczu będzie tylko lepiej Oby! zawsze jestem dobrej myśli, myśle, że brakowało szczęścia w ataku, może koncentracji, zmiany też wyszły średnio poza tym bramkarz szwedów w odpowiednich momentach obronił kilka ważnych piłek Zwykle to Szmal miał takie momenty... Ale dziś to właśnie Viking dobrze się spisał! I ten koleś z 15ką szalał w ataku w drużynie gospodarzy... co mnie zaskoczyło, sędziowie - nie sędziowali pod gospodarzy PS. Nie wiedziałem, że Niemcy bardziej nie lubią Szwedów niż Polaków Albo co bardziej prawdopodobne: Niemcy wolą trafić na naszych ( w dalszych rozgrywkach) niż na organizatora
adadur Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 NO i przegraliśmy na własne życzenie przez błędy w ataki mniejwięcej to graliśmy w pierwszych połowach poprzednich meczów ... mało kontry, za krótkie rozgrywanie piłka, nie przygotowane sytuacje rzutowe no i coś nowego ... dziś nie pograliśmy skrzydłami co było dość mocną stroną, kołowym też nie pograliśmy. Tak naprawde to powinniśmy się cieszyć że nie przegraliśmy więcej.
fayera Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Albo co bardziej prawdopodobne: Niemcy wolą trafić na naszych ( w dalszych rozgrywkach) niż na organizatora Germania to na 99% za burtą
Rekomendowane odpowiedzi