graal15 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Cześć. Zastanawiam się nad zmianą wyglądu przednich lamp mojej b7. Mam fabryczne z przezroczystym kierunkiem klik a chciałbym takie: dayline Stoi coś na przeszkodzie? Trzeba będzie coś zmieniać? I oczywiście czy warto, bo w ostateczności pomaluję od środka na czarno bixy.
qruku Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Ja osobiście uważam że nie warto, zwłaszcza że masz bixy. Dla wielu jest to wieśtuning. Był już jeden temat w tym dziale na ten temat https://a4-klub.pl/topic/303629-lampy-dayline-kilka-pytań/ Ale ostateczny wybór oczywiście należy do Ciebie
graal15 Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Wyglądają super na zdjęciu, ale tak samo myślałem o tych z obramowaniem led jak w q7 (?) a na żywo beznadzieja. Znacie kogoś z opolskiego lub okolic kto by pomalował mi wnętrze lampy? Wiem, że większość mi będzie radziła, żebym sam to zrobił, ale jak mam cos spartolić i beda mi np. parowały wiecznie to wolę żeby fachowiec to zrobił.
Rekomendowane odpowiedzi