Gość Raphal Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Jak wszyscy to wszyscy :biggrin: Zdjęcią nie bardzo bowiem robilem je kilkanaście tygodni temu dla siebie. Przy sprzyjających warunkach atmosferycznych sesję powtórzę. Autkiem cieszę się o sierpnia 2006. Na razie bez zarzutu, z wyjątkiem rozpieprzenia pompy paliwowej na skutek gnoju w paliwie - temat w osobnym wątku. Silnik AKN z chipem. Z ciekawszych wynalazków - mam niedostępne jeszcze w PL żarówy H7 xtreme Philipsa. Dają 80 procent więcej światla. Wcześniej powozilem Audi 80 B3, z tunningiem Tresera, skórą, itd.
BossBest Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No bardzo fajna furka. Moze wpadniesz na spocik do katowic przeciez oswiecim niedaleko :biggrin:
Boberro Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 piekny avant, własnie sobie takie felgi oryginalne kupiłem sa piękne i takie właśnie pasują do tego auta.
adadur Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ładna avancina masz już obniżonego klimatronika to wywal te Symphony i zapodaj NAVi
Cuber Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Fajny Avancik No to jakie osiągi masz teraz po Chipie??
Gość Raphal Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Fajny Avancik No to jakie osiągi masz teraz po Chipie?? Witam Na razie chip do zbadania. Przy okazji grzebania w silniku z okazji padlej pompy paliwa magik mowi - Chipa pan ma. I tyle wiem. Musze go obejrzeć, co to, i sprawdzić.
Cuber Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No to zapraszamy na Spota do Grodu Kraka furke live oglądniemy a i grono sie powiększy heh
Gość Raphal Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Jak bog da a zona i dzieci pozwola to jasne I dzięki wszystkim za przyjemne oceny. W końcu auto to nie kobita, więc za komplementy się nie leje
rafalekx Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Fajniutki avancik, bo prawie identyczny jak mój (kolor, alu, itd.), nie biorąc pod uwagę silniczka i tego, że to wersja po lifcie
wit.s Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Fajny. Prawie jak mój. Tylko dlaczego masz fajniejsze radyjko :biggrin:
marcin j Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 wit.s, ty też masz taką kierownice jak Raphal, bo ja też mam taką.
wit.s Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 wit.s, ty też masz taką kierownice jak Raphal, bo ja też mam taką. No właśnie nie. Ja mam trójramienną. I z tego co widzę chyba stołki też. Ale za to radyjko ma znacznie fajniejsze :-)
Rekomendowane odpowiedzi