FroS-t Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Teraz, kamil-vag napisał: Cena też dobra Ci powiem ? jakąś gwarancja w razie czego jest, jakby zaczęły migać, pytałeś? Cena super, gwarancja jest, sądząc po kontakcie ze sprzedającym myslę że nie bedzie jakiegokolwiek problemu jak coś zacznie się dziać, świeca słabiej niz te od "Tomnika" ale mozna je normlanie zapalić bo w moim B7 o ile w bagazniku i w podświetleniu nóg czy drzwi wygląda to fajnie to niestety jak sie odpali sufit to można oślepnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Fajna a3ka, bardzo fajnie utrzymana. Widzę że też tak jak u mnie musi być zawsze czysto będę śledzil temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Hej Zimówki też postanowiłem oddać do regeneracji, wybrałem to samo ziarno i kolor co w letnich, rolki właśnie wróciły więc wrzuciłem od razu zabezpieczenie i komplet czeka na zimę I tak to wygląda Pozdr Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Tu niby felgi odmalował, opony nablyszczył, a bieżnik brudny... wiesz co, Wstydziłbyś się wstawiać takie zdjęcia... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSoldier Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Auto i podejście... po prostu sztos. ? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez BartoszSoldier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Cześć Jakiś czas temu a3 poleciało do lakiernika - przedni zderzak musiał być polakierowany z odprysków, auto odebrałem i od razu zrobiłem pełna kosmetykę, dramatu wielkiego nie było na lakierze, trochę rys, ślady po ptasich gównach, dojebane piano black. Od kupna prócz zabezpieczenia nic z lakierem nie było robione, do tego, trochę hologramów od lakiernika na zderzaku więc trzeba było to wyprostować. Mycie Trochę inaczej niż zawsze zacząłem od wnętrza Tworzywa i skóry po czyszczeniu zabezpieczone Gyeon Leather Shield i tworzywa Nexzett Cockpit Premium Tak to wyszło na gotowo Jeśli chodzi o lakier to po pełnej korekcie Wrzuciłem CarPro Cquartz UK a jako top coat Gyeon Flexi Reszta gratów Szyby Gtechniq G1 Tworzywa Gyeon Trim Wcześniejszy Gyeon Rim na rolkach I tak to wygląda po robocie która wynosiła 60 godzin roboczych Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2020 przez FroS-t 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Ale kurła świrrrr... no i te foty ryją beret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 6 minut temu, KoJ@K napisał: Ale kurła świrrrr... no i te foty ryją beret 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Szacun za robotę ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) jesteś zbokiem auto jak zawsze u Ciebie mega! teraz szukaj czegoś dla siebie i pojedziemy Edytowane 7 Października 2019 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 5 godzin temu, jedrekx napisał: jesteś zbokiem auto jak zawsze u Ciebie mega! teraz szukaj czegoś dla siebie i pojedziemy Uważaj bo będziesz musiał jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 18 godzin temu, kamil-vag napisał: Szacun za robotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Rolki z B7 na sell...wiecej w dziale sprzedam Edytowane 29 Maja 2020 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Cześć Kwarantanna z powodu korony dopadała również i mnie, więc posiedziałem trochę przy A3 Felxi to dość słaby Top, jeśli chodzi o wytrzymałość, więc zrobiłem „One Stepa” i wrzuciłem 2 x CarPro Cquartz 3.0 UK + Gliss Na szybach Gtechniq G1 z przodu poszedł do kosza, a zamiast niego wleciał Gyeon View No i tyle.... Pozdr! Edytowane 29 Września 2020 przez FroS-t 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) W dniu 26.04.2020 o 23:34, FroS-t napisał: Edytowane 29 Września 2020 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus01 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Czym robiłeś one stepa, jakie produkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 W dniu 3.11.2020 o 14:40, Hubertus01 napisał: Czym robiłeś one stepa, jakie produkty? Rupes żółty, Sonax Perfect Finish, odtłuszczenie CarPro Eraser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus01 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 8 godzin temu, FroS-t napisał: Rupes żółty, Sonax Perfect Finish, odtłuszczenie CarPro Eraser Dzięki za info będę musiał na wiosnę swoją wypolerować i myślę, że one step wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 2 godziny temu, Hubertus01 napisał: Dzięki za info będę musiał na wiosnę swoją wypolerować i myślę, że one step wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Siema Czekając na rozwiązanie tematu z ...... Za dużo się nie dzieje jeśli chodzi o mody ogólnie, zrobiony nowy dwu mas, w tygodniu wpada nowy rozrząd a teraz Nowe gumy Falken Azenis FK 510 225/35/19 Na rolki Gyeon RIM jak to u mnie a Gyeon Trim na kapsle Tak to wygląda... Zadzieje się jeszcze kosmetycznie bo muszę rozlać to co miało być na B8 a po rozrządzie na pewno będzie bałagan na lakierz, poza tym z modów miały wpaść jakieś mocniejsze hamulce i program ale do czasu wyjaśnienia sprawy z B8 - zawieszono do odwołania. Pozdr! Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez FroS-t 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi