Ivo92 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Witam, Mam problem panowie. Mianowicie wymienilem baterie w pilocie i kluczyk przestał dzialac . na forum wyczytalem, ze trzeba włożyć kluczyk do stacyjki na zapłon i przytrzymać przycisk zamykania na 10 sek i powinno zapamiętać kluczyk, ale tak się nie dzieje. Dodam, ze mam zepsuty zamek w drzwiach, wiec kodowanie na 2 kluczyki odpada. Jakieś pomysly ? Z góry dzięki za pomoc.
Fazii Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Napraw zamek inaczej nie zaadaptujesz
Ivo92 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 A jak mi się kręci zamek w koło to trzeba bębenek tylko wymienić czy cala wkładkę?
bogdansky Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Panowie podepne sie pod temat, a jak dodac kolejny kluczyk do centralki lub jak wyczyscic pamiec centralki, z tego co sie orientuje to mozna dodac tylko 4 kluczyki. Mam taki problem ze jak zakoduje metoda dwukluczykowa pilot i probuje zakodowac drugi to sie koduje ale ten pierwszy przestaje dzialac, nie wiem co moze byc, moze ktos cos podpowie , z gory dzieki, dodam ze A4B5 przedlift
Rekomendowane odpowiedzi