wiki Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 auto ładne, a opis jeszcze lepszy, zwłaszcza bagażnika, dobrze to ująłeś
T-żółw Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Lampy też, ale nie żadne ringi bo to ma być audi a nie BMW style i z tyłu żadne lexus look bo również ma być Audi bardzo słuszna koncepcja kolego :exclaim: fajny kolorek auta ciekawi mnie jedna rzecz...wydech.. wszystkie 1.8q jakie widziałem miały podwójny taki sam jak w 1.8T, 2.8 itp ten wygląda jak w zwykłym 1.8 :confused:
adadur Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Gratuluje przesiadki, mam nadzieje że po sprzedaży opis o Audi nie będzie tak krytyczny jak o BMW
RafQ Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 ciekawi mnie jedna rzecz...wydech.. wszystkie 1.8q jakie widziałem miały podwójny taki sam jak w 1.8T, 2.8 itp ten wygląda jak w zwykłym 1.8 :confused: Gratuluje spostrzegawczości (błąd w trakcie zakładania profilu) już wszystko poprawione to jest zwykła ośka
Gość Michał Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Autko do upiększenia,zmiany o których pisałeś będą OK Gratuluje przesiadki, mam nadzieje że po sprzedaży opis o Audi nie będzie tak krytyczny jak o BMW Miejmy nadzieję że po sprzedaży będzie przesiadka również na OOOO i również na
Rekomendowane odpowiedzi