maciejaudi Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Cześć posiadam audi jak w opisie po lekkim chipie na 210 km i zaczęło ślizgać mi się sprzęgło. Mam problem gdyż jeden mechanik mówi ,że przy tym silniku montowany był dwumas , inny mówił ,że jest zwykłe sprzęgło ze wzmocnionymi sprężynami. Może ktoś z was wie jakie powinienem kupić sprzęgło ?
Makale Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 W B6 są wszędzie dwumasy. Możesz założyć jednomas, ale to komplet jest inny (bo nie wychodziły w ogóle takie zestawy). Jak się pytałem i sportowy taki zestaw na odelżonym kole, mocnym docisku i sprzęgle obitym kevlarem to 1800 zł. P.S Jak się ślizga samo sprzęgło a dwumas i docisk ok to obij samą tarczę kevlarem.
YoGi1984 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Napewno jest dwumasa, i tak jak kolega powyżej ci radzi, jak dwumas i docisk sprawne to najlepiej obić tarcze na nowo kevlarem
maciejaudi Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Okej , mam nadzieję ,że tylko tarczę będę musiał obić kewlarem, a ile to może kosztować ? Edytowane 1 Listopada 2017 przez maciejaudi dodatkow problem
Rekomendowane odpowiedzi