ono Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Była bardzo nie przyjemna, i jej pojechałem ostro , nie będe pisał bo jeezuusie hyhyhy
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 akcja na grillu nie wiem kto ale : x : "a ty czym przyjechales " y : " A4"
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Po jezdzie AJM -To chyba nie jest 110KM AFN?? :twisted: -Nie, 115KM AJM by Piotr&Murzyn
talib1990 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Max " nigdy już kur... nie bede spał na takich wąskich łóżkach " Ja " dlaczego " Max " bo co chcialem dupe obrócic to jeb i leże na ziemi " albo rano śpie bo łeb bolał a Max wchodzi okno otwarte na oścież leże wiucha mi po plecach a ja do Maxa.. " te po co otworzyles to okno " Max " ja myslalem ze u was tak sie spi i to lubisz "
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 dla wtajemniczonych siedzimy w nocy po imprezie sobotniej na kanapach na pierwszym pietrze, rozmowa dwoch kolegow: - rany jaka Ty masz fajna skorke - nie nie wierze - wez sie przytul do mnie
sfinks Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 1 Ja stoję w kolejce do recepcji[rozdzielanie pokoi] jakaś kobieta do mojej żony "a ty dziecko zgóbiłaś się" 2 w piątek na imprezie ok 24 znów do mojej żonki patrząc na moją córke "śliczną ma pani siostrzyczke" Widziałem dowód mojej żonki i nie jest nieletnia :twisted:
rex Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Jak dla mnie, absolutnym klasykiem tego zlotu musi być: GDZIE ROSÓŁ !!?? Niunia, prosze Cię, niech ta historia zostanie między nami Dla kolegów z Wawy---> To co przytoczyła Niunia, to texty Białego do mojej skromnej osoby
schiller Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 w drodze do wisly podczas postoju na parkingu (sytulacja wygladala tak: http://upload7.postimage.org/46583/photo_hosting.html ) ktos zucil haslo( nie pamietam kto): "patrzcie wszystkie autka maja tylko jedno nie, na to MAx: "bo to podrobka z Tajwanu"
Gość zdeniu Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no to NIUNIAA4 chyba MAXow przywaliła
Damianus Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 dla wtajemniczonychsiedzimy w nocy po imprezie sobotniej na kanapach na pierwszym pietrze, rozmowa dwoch kolegow: - rany jaka Ty masz fajna skorke - nie nie wierze - wez sie przytul do mnie - rany jaką Ty masz zajebistą skórkę To było do rexa
grzesioo Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Siedzimy sobie w pokoju z Maxem i Talibkiem i Max wychodzi za potrzebą do kibelka A Talib na to do Max: Że w życiu ważne są tylko chwile Max: To prawda Talib: Nawet ta :exclaim: przynajmniej jesteś pewien że ci coś wychodzi!! :biggrin: :biggrin:
NIUNIAA4 Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Zdeniu poprawka chodzilo o moje autko, bo tylko ja nie mialam koleczek
Rekomendowane odpowiedzi