HOLMATRO Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Cuś piknego ! Jednak ten kolorek robi robotę..
daglas Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) 4 minuty temu, HOLMATRO napisał: Cuś piknego ! Jednak ten kolorek robi robotę.. Na zywca nie widzialem ale fela pomaranczowa, rude krzesla wiec powinno sie spasowac Od 2 czerwca stoi, nie moge sie doczekac odpalenia Edytowane 16 Czerwca 2018 przez daglas
black4 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witajcie, No Michał konsekwentnie do przodu! Prawie wszystko masz już na aucie Fajny kolor tych złączek ! Daj znać jak montaż fmic-a poszedł. To strojenie też masz za chwilę. Powodzenia i dawaj znać jak poszło, Pozdrawiam
daglas Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2018 3 godziny temu, black4 napisał: Witajcie, No Michał konsekwentnie do przodu! Prawie wszystko masz już na aucie Fajny kolor tych złączek ! Daj znać jak montaż fmic-a poszedł. To strojenie też masz za chwilę. Powodzenia i dawaj znać jak poszło, Pozdrawiam Ile mocy te Nasze hybrydy wytrzymaja ?
daglas Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2018 16 minut temu, HOLMATRO napisał: Teoretyczny max to 350 koni. Ale taki bezpieczny max czy wysilone ? W ogole sa jakies auta na forum wystrojone po hybrydzie od Geremiego ?
Skypl Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 11 godzin temu, daglas napisał: Male pasowanko Cześć! Belkę tylko na tyle podcinałeś? Ciekawy patent na mocowanie IC - też się zastanawiałem na mocowanie i dokładnie tak samo będę chciał to u siebie rozwiązać. A co do mocowania tej chłodniczki płynu - przykręciłeś ją jakoś? Pozdro PS. Ciekawy ten kolor sylikonów.
daglas Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Skypl napisał: Cześć! Belkę tylko na tyle podcinałeś? Ciekawy patent na mocowanie IC - też się zastanawiałem na mocowanie i dokładnie tak samo będę chciał to u siebie rozwiązać. A co do mocowania tej chłodniczki płynu - przykręciłeś ją jakoś? Pozdro PS. Ciekawy ten kolor sylikonów. Tyl + gora i dol na jakies 1,5 cm Mocowanie fabryczne chlodniczy wycialem bo przeszkadzalo i jest zamocowana plaskownikiem do dolnego mocowania ic i rowniez ten. Plastikowy uchwyt od czujnika temp jest tam przylapany Edytowane 19 Czerwca 2018 przez daglas
Skypl Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Dzięki za odpowiedź. Niech moc będzie z Tobą!
daglas Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zderzak siedzii fmic dalej daje d*py - zla flansze wyslali ?
black4 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Witaj, Ładnie popasowałeś wszystko. U mnie identycznie są te kratki podcięte Tą małą chłodniczkę mogłeś też za fmic wrzucić przed chłodnicę. Coś ten FMIC.PL daje ciała... Pozdrawiam
daglas Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2018 Godzinę temu, black4 napisał: Witaj, Ładnie popasowałeś wszystko. U mnie identycznie są te kratki podcięte Tą małą chłodniczkę mogłeś też za fmic wrzucić przed chłodnicę. Coś ten FMIC.PL daje ciała... Pozdrawiam Nie zmiescila by sie niestety
HOLMATRO Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Skręcaj graty i na strojenie. Ja od wczoraj już też jeżdżę autem, wszystko pozakladalem. Trzeba czekać na termin wolny teraz i stroić to wszystko.
daglas Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2018 24 minuty temu, HOLMATRO napisał: Skręcaj graty i na strojenie. Ja od wczoraj już też jeżdżę autem, wszystko pozakladalem. Trzeba czekać na termin wolny teraz i stroić to wszystko. Wtryski wsadziles ? Jak zderzak ? Mocno pociachany ?:D
HOLMATRO Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Wtryskow jeszcze nie bo podobno mocno wzrasta spalanie jeśli ich nie wystroisz. Przekonam się o tym jak dasz znać czy tak faktycznie jest Zderzaka nie rezalem w ogóle, tylko kratki trochę, więcej przy pasie było zabawy bo z dwóch stron wycinalem miejsce na rury przez te halogeny. Ty pusciles pod halogenami, ja chciałem żeby było w miarę poziomo więc ciąłem pas i weszło wszystko
daglas Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Pierwsza jazda za mna. Bez katowania, slychac turbo jak sie wkreca. Sonda dopasowala mieszanke, nic nie szarpie, nie charcze. Bledow nie wyrzuca wiec chyba wszystko ok niebawem wrzuce filmik z przerobek autorstwa mojej żonki Edytowane 27 Czerwca 2018 przez daglas
HOLMATRO Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 No i extra. Daj znać jak spalanie z wtryskami s3 bez strojenia
daglas Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, HOLMATRO napisał: No i extra. Daj znać jak spalanie z wtryskami s3 bez strojenia Dlugo nie pojezdze bo do wtorku ale zerkne z ciekawosci Troche agro tuningu Edytowane 27 Czerwca 2018 przez daglas
Rekomendowane odpowiedzi