Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja byłem pod koniec minąłem się z Mickiem

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 464,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bylem i tak jak Robson napisal niestety minalem sie z Nim..ale mam nadzieje ze w najblizszym czasie bedzie jakas okazja na spocik...17-19 sierpnia jest kolejny zlot na dajtkach mam nadzieje ze wtedy wiecej ludzi sie zbierze...ogolnie widzialem duzo A4 ale nic nie wskazywalo na to ze ktoras byla z klubu...wracajac do sierpnia to mam zamiar sobie wystartowac na 1/4...mam cicha nadzieje ze chociaz nie bede ostatni :grin::a4fan:

Opublikowano

a co Wy na to, gdybyśmy się SPOTKALI W PIąTEK 15 CZERWCA

np o godz 18, wzielibyśmy kiełbachę, po małym piwku i musztardę :polew:

znam miejsce, gdzie moglibyśmy legalnie rozpalić ognisko-nie musielibyśmy targać grilla

piątek, bo u mnie weekend`y odpadają :a4fan: :a4fan: :a4fan:

a może w Lidzbarku Warm.?

albo na Starym Dworze? :a4fan:

Opublikowano

O to chodzi ze mnie w weekendy nie ma w Lidzbarku tylko w niedziele takze lipa... :sad:

Opublikowano

no dobrze, a co z terminem który zaproponowałem, jest ktoś chętny?

Opublikowano

witam koledzy troche mnie nie bylo....15 czerwca mnie nie bedzie bede caly czas sledzil tematy o spocie i jesli bede w domu na pewno sie wybiore pzdr :a4fan:

Opublikowano

siema koledzy z warmi i mazur :smiley:

bywam parę razy w roku w rejonie Giżycko - Węgorzewo :a4fan:

teraz będę w pierwszym kwartale lipca :cool:

w olsztynie mam szwagra audiTTmaniaka więc jak ktoś chce to można zobaczyć moją gębę :tongue:

Opublikowano

Mam nadzieje ze w tym czasie zoorganizujemy jakis spocik bo ostatnio cos kiepsko Nam to wychodzi...Przegladajac Newbie zauwazylem ze sporo osob juz dolaczylo do klubu i zastanawiam sie dlaczego jeszcze nie odwiedzili tego tematu, przeciez spoty to wkoncu podstawa!Panowie ze spotami to jestesmy duzo w tyle porownujac Ns z innymi musimy to wkoncu zmienic bo wyglada to narazie jak kolko rozancowe... :a4fan: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2007, 22:11 _________________________________________________sorki za bledy...zmeczenie rozumiecie :tongue:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DLA mnie BOMBA! Swietny pomysl Tylko jest jedno ale, ja wracam na Warmie na pierwsza polowe sierpnia, wiec dla mnie okaze sie to niewypal pewnie. Ggy w tym czasie bedzie jakies spotkanie na pulnocy Polski to napewno sie wybiore

Pozdro :a4fan:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wita ja tez olsztyn .najlepiej nad jakims jeziorkiem. zrobi sie jakas impreske.

:drunk:

Opublikowano

zrobi się, :thumbup: zrobi

Robson czy to Ty przejeżdżałeś dzisiaj przez Butryny? Chyba Ciebie widziałem :naughty:

Micek a co u Ciebie?

a reszta Olsztyniaków żyje?

Jutro o godz. 18 będę na myjni przed Realem- przyjedźta :thumbup::a4fan:

Opublikowano

ja jestem teraz u kumpla i zauwazylem ze tu moje konto dziala a na kompie w chacie nic nie moge zrobic...chyba format sie szykuje...dlugo mnie nie bylo no ale znowu jestem :tongue4: jakis spocik trzeba zaplanowac bo widze nic sie nie dzieje...zarzucajcie propozycje...pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Rzuć termin micek, a postaram się dostosować :th:

Opublikowano

siema dajcie znać na phone o jakimś spocie pozdr Robson

Opublikowano

Będę w czwartek o godz 18.30 na myjni przy Realu

jak pasuje to wpadajcie :a4fan:

trza porozmawiać :th:

Opublikowano

Mi czwartek pasuje no ale jak bedzie Nas tylko dwoch to za bardzo nie oplaca mi sie jechac...Czekamy na wieksza ilosc chetnych... :a4fan:

Opublikowano

dobra ja też będę tylko przypomnijcie mi tylko w czwartek sesemesem :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Byłem, postałem pół godzinki i odjechałem.... :confused4:

Opublikowano

Mnie nie bylo w domu wiec z gory przeprszam ze sie nie okreslilem...Niby ludzi z olsztyna i okolic troche jest na forum ale nie kwapia sie do spocikow i zagladania na forum a ja nie bede lecial 50 km na marne...mam nadzieje ze wkoncu przyjdzie tak piekna chwila kiedy jedynym tematem bedzie ustalanie pewnego terminu na spocik...pzdr :a4fan: