Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurna z checia bym sie spotkal z wami oblookac wasze ejfour tyle ze nie wiem kiedy co i jak... dajcie znaka kiedy i jak a napewno zawitam kiedys :a4fan:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak pójdzie dobrze to może następna niedziela (4.11) ?? O 17 "tam gdzie zwykle"??

Opublikowano

Ja też planowałem kończyć z piciem ale robota mi na to nie pozwala :decayed: Zegarmistrz a tak jakoś w tygodniu by ci nie pasowało? Może być nawet w godzinach wieczornych.

Opublikowano

No ja tez bym chetnie na jakiegos spocika wkoncu zawital ale widze nie mozemy sie zgadac z terminem!Niech kazdy napisze kiedy mu pasuje nie tylko w weekend zrzucimy to do kupy i moze wkoncu bedzie Nas wiecej niz czterech!pzdr :audi::thumbup:

Opublikowano

Mi pasuje praktycznie każdy dzień od poniedziałku do piątku, a weekendy niebałdzo...

Opublikowano

to co z niedziela 4 mi by pasowalo , czekamy na wiecej odpowiedzi i propozycji :)

Opublikowano

niedziela tez mi pasuje ale i sroda lub czwartek nie glupia mysl wiec czekam na werdykt :PP :a4fan:

Opublikowano

Od niedawna mieszkam w Olsztynie, chętnie bym wpadł na spot. Proponuję sobotę 10 Listopada ale nie znam żadnych miejscówek na spot w Olsztynie. Dajcie jakieś propozycje.

Opublikowano

Ja tez bede w sobote w OL wiec pasowaloby mi...tylko problem w tym czy ktos jeszcze bedzie mial wtedy wolny czas...Proponuje jak zawsze kolo Urani a co do godz to jeszcze sie dogadamy... :a4fan: :th:

Opublikowano

wstepnie pisze sie na sobote, spotkajmy sie tam gdzie zawsze pod urania a jak cos to gdzies pojedziemy zobaczymy ile osob jest chcetnych na spotkanie, co do godziny to bede mial wolne caly dzien i nic nie planuje ale myslem ze gdzies 16 moze 17 :)

Opublikowano

kurna jak w sobote to pozniej bo ja wczesniej nie moge a z checia bym wpadl :a4fan:

Opublikowano

ja w weekend znów odpadam :wallbash:

dla mnie względny luzik dopiero w grudniu

pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

hehe w niedziele wieczorem ja z kolei pracuje, a chetnie bym sie spotkał. możę jakies wczesniejsze godziny, powiedzmy 17

: piątek, sobota, niedziela?

Opublikowano

na 90% w niedzielę o 17 też będę mógł przyjechać

To spotkajmy się w niedzielę 11.XI o godz. 17 pod Uranią :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Szkoda, że niedziela... :( Chętnie bym przyjechał się z wami poznać. Wiadomo... każdemu nie dogodzisz. Ja bym jeszcze od siebie dodał tak jak to pisałem wcześniej żeby spotkać się w tygodniu. Ale w najbliższym czasie to dopiero po godzinie 22 jestem wolny. A jakby ktoś potrzebował trochę % :drunk: to zapraszam do Alkoholi Świata przy rondzie Bema :) Dzisiaj tez jestem od 9 do 22 :rant:

Opublikowano

Jutro mam wolne wiec jezeli bede mial fundusze to przyjade na spota.W ogole ostatnio jestem jakis rozojarzony bo dziewczyna w szpitalu lezala i tu obtarelm tam obtarlem szkoda gadac...Jak sie zesralo to wszystko na raz no ale...jakos damy rade...MAm nadzieje ze jutro spotkam sie z Wami....3majta sie...pzdr :audi:

Opublikowano

Ze mną nie wiem jak będzie... we wtroek wyjeżdzam na dłuży czas i muszę się troce przygotować.. ale jak znajde troche czasu to wpadne p :quattro:d uranię..

Opublikowano

był ktoś z Was, bo ja byłem i nikogo nie zobaczyłem

były jakieś tańce w Uranii, tłoczno jak diabli

auto udało mi się postawić w miejscu zlotu letniego

poszedłem na górę, przy lodowisku, rozglądałem się i nic

poczekałem 15 min i do domciu... :confused4: