Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chętnie bym poleciał tylko nie w tą sobotę, rodzinka na głowie!!!

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yO! leszcze, gdzie Was wywialo?

poza Załeczkiem to ktos tu jeszcze zyje?

bylismy wczoraj w Płocku na night power, fajniej niz w olsztynie, a ciekawe jak bedzie w lomzy.

za***ista s2 startowala, mega mocna s4 b5 i s4 c4, corvette zo6 i golfII o mocy 600km! :D

niezle przeciagi

Opublikowano

było kunsztownie i zacnie i jeszcze flaszke mamy :decayed::decayed::decayed:

teraz do Łomży czas leciec:grin: btw 18 sierpnia Łomża Night Power a 19 Ełk runda SSS na 1/4 :naughty::naughty: 1.09 Gdynia Night Power :naughty::naughty::naughty: ciekawie bedzie:dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

Adriano wiesz wszyscy w weekend maja pakiet rodzinny sam wiesz :kox::kox::kox::kox::kox:, smycze itp itd :polew::polew::polew:

Opublikowano

Tyy, to ogarniemy łomże, jakis nocleg i z łomży uderymy do ełku xd

a flaszka sie chlodzi i czeka na piatek, albo sobote:)

Opublikowano

Nie ma to jak komus kopnac i prawie oszczac fona i jeszcze litra za free dostac :naughty::naughty:

Opublikowano

kiedys maksym cos mowil ze ma jakis pioracy

Chwaliłem się jak miałem dojście do takowego :)

Teraz już krucho żebym mógł załatwić, nie mówiąc w ogóle o pożyczeniu :P

Tak więc jak będę prał tapicere u siebie, to też będę szukał gdzie :)

Opublikowano
i ja tak myślę

Wiem że mam zj**...y zapłon ... ale byłem na urlopie ... także gratuluje furmanki

Opublikowano

yo!

Opublikowano

:hi:heloł

Opublikowano

ale mam za***isty kubek klubowy xd

Opublikowano

lezakowal u mnie z 3-4 miechy :decayed::decayed: teraz bedziesz mogl zapojke sobie nalac w sobote :wink:

Opublikowano

Hejka :hi:

co słychać chłopaki ?

Widzę, że 2-3 osoby coś tam piszą...,

Arko się wypisał ?:decayed:

Opublikowano

Nie wiem wiesz :decayed:

Opublikowano

f*ck, wlasnie do mnie ojciec dzwoni i mowi ze mega wypadek na sikoraka przy realu, 3 samochody i motor, motocyklisci leza w bezruchu na trawie, nie ma policji, karetki jeszcze tylko tlum gapiow:(

a 15 minut temu przejezdzalem tamtedy i pusta droga byla

Opublikowano
f*ck, wlasnie do mnie ojciec dzwoni i mowi ze mega wypadek na sikoraka przy realu, 3 samochody i motor, motocyklisci leza w bezruchu na trawie, nie ma policji, karetki jeszcze tylko tlum gapiow:(

a 15 minut temu przejezdzalem tamtedy i pusta droga byla

przejeżdżałem akurat na Hondzie jak ekipa z karetki uwijała się przy motocykliście, nie wyglądało to dobrze...

kuźwa wczoraj koło Sczęsnego zginął 26- letni motocyklista,

przez upał kierowcy mają zaniżoną koncentrację, dodatkowo w autach szyby pozamykane bo klimka chłodzi, muzola gra i zero skupienia :kwasny:

U mnie młody zdał za pierwszym razem A i B, moją Hondą był już nawet we Władku, za każdym razem jak siada na motocykl to siwy się robię...

Opublikowano
  • Autor

jak tam panie Marku, egzaminujesz już??:wink:

Opublikowano

hejka. może ma ktoś na wymianę? Zamienie Iława ? Tablica.pl

Opublikowano

Cześć Chłopaki i Pany :)

jak by co to żyję i daaaaaaaaaaawno Was nie czytałam. Tylko się człowiek lekko wyłączy, a tu mały bałagan (delikatnie ująwszy) -w pierwszym poście info o spocie z lutego, jakaś masakra dalej. Myślałam, że to może Marek się 'wyłączył" a On się pyta o Arko (nie miałam jeszcze przyjemności). Aktualnie mam problem z bryką (tzn od jakichś 2 miesięcy się bujam, to z tym to z tamtym). A spoty to jeszcze organizujecie? Czy tylko we własnym gronie się "bawicie" (co niektórzy ;))

Opublikowano

macie jakies wiesci odnosnie tego wypadku z sikorskiego, bo gniecie mnie to troche:/

a nasza za***ista gazeta olsztynska nie pisze absolutnie nic, masakra jakas poziom tej gazety <sciana>

Marek oj musisz ufac mlodemu, ale to dobrze, rozsadny jest chyba chlopak no i doswiadczenie na drodze juz ma:)

siemka Lila, co do spotow to jakos brak mobilizacji, ale ciagle wierze ze temat odzyje:) a audi, jak to audi, musi sie sypac:), ale nie wime jakiego mechaniora ci polecic

Opublikowano

mlody Marek to jechal niedawno na witosa :decayed:

Adek jak to nie ma spotow :wink: a wczoraj to co :grin::grin: cala noc byla integracja :naughty::naughty: spot na starowce :decayed: