Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,Zbychzz -to sprawdż w tym swoim sklepie co masz znizki ten co Załeczeq ma ile by za niego chcieli CENTRA PLUS 74 Ah CB 740 . OK? dzięki za fatyge i w ogóle widze że na niektórych ludzi można jednak liczyc pozdro:wink: . Załeq uwazaj nie tylko na bożenke ale na inne kobitki tez :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 463,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pomorze to jest jednak Pomorze :decayed: tam zawsze były fajne kobiety :naughty:

Opublikowano

no może bożenka CI POmoże :wink::decayed:

Opublikowano

za te same pieniądze można kupić Q :)

Opublikowano

no to byliśmy na Pomorzu :decayed: organizacja trochę po c**ju :kwasny: ale za to fury były git :naughty: no i Adek w koncu uwierzył ze jego fura poleci 220 :naughty::naughty:

Nie ma to jak wpaść na wieli kack z Bożenka rozkręcona na full i szybki w dol :polew::polew::polew::polew::polew:

Q nie ma takich opcji :decayed:

Opublikowano

siema, Zbychzz wysłałem CI pw w wiadomej sprawie ,przeczytaj ,pomyśl i odpisz jak najszybciej pozdro załoga- acha myślicie coso tym spociku piwnym czy nie!!!!!:wink::decayed:

Opublikowano

od ostatniego, każdego dnia o nim myślę;)

Załek coś ciekawego było na Pomorzu?

Opublikowano

no furki byly spoko :decayed:

Opublikowano

3x porshe 911, w tym gt3 i turbo, 911 cabrio, lambo gallardo, corvette z06, audi s2, octavia z jakims rzeźnikiem pod maska, multipla 2,0turbo xd

Opublikowano

octavka to cos w tym stylu

tam tez byl vr6 tylko ze albo single albo bi turbo :decayed:
Opublikowano

no w końcu kupiłem aku nówka funkiel nie śmigany :grin:, dzięki jeszcze raz Zbychzz za chęci;

BOSHa kupiłem 750 A 72 ah za -340 zł w interpartsie na Augustowskiej -jestem zadawolniony:wink: a jak kręci mucha nie siada :decayed: pozdro

Opublikowano

http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/wyniki-przyspieszenia-tempes-gtx-symbian-242980/

Łysy instaluj :decayed: bedziemy latac po witosa :decayed: ja wczoraj przeleciałem to cos mi bład połaczenia wyskoczył ale predkosc miałem w miare ok bo na liczniku miałem ok 170 a wg gps 163:)

---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 07:58 ----------

GOLF II AMORTYZATORY+SPRĘŻYNY KOMPLET SERYJNE nowe (2610504279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :polew::polew::polew:

Opublikowano

hehe, jakich to opisow ludzie nie wymysla, taki dobry sprzedawca ze zaraz kupie ta zawieche, nawet nie posiadajac golfa:)

a z tym programem na koma to musze sie doinformowac, ale nie teraz bo nie mam czasu"p

---------- Post dopisany 06-09-2012 at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany 05-09-2012 at 21:09 ----------

aaa, załek, zapomnialem ci powiedziec, juz wiem kim jest piotr karpienia xd

hehe to finalista x-factor, czy tam idola, nie wime, jakis muzykant budowlaniec z elku:p

Opublikowano

Piotr Karpienia :decayed: ambasador marki Rutkowski Development :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

najlepszego Załek:drunk:

Opublikowano

dzięki :decayed: w koncu mam te 18 :naughty:

Opublikowano

chyba plus VAT bo w ramce obok masz wpisane 26 he he --najlepszego nasz Załeczq :decayed::drinks:

Opublikowano

najlepszego kolego...................:decayed:

Opublikowano

wszystkiego dobrego zajączek ;)