Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co w koncu ktos wybiera sie czy nie ja juz gotowy i zwarty .

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odpadam sorka :(,jeszcze nietrzeżwy jestem do nastepnego razu pozdro

Opublikowano
  • Autor

ja też nie dam rady tym razem, nieplanowana wizyta rodzinki:facepalm:

Opublikowano

czyli nikogo nie bedzie na spocie ??

---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

dobra ja jade zobacze co z tego wyniknie później zdam relacje ... :) oczywiscie foty beda:decayed:

Opublikowano

teraz to same jakies komunie sa :decayed:

Opublikowano

Byłem. Grilla nie zrobiłem bo sie nie opłacało. Było nas czterech. ja, Dawid z nidzicy ze swoja dziewczyną i goscinnie Krzysztof swoja b7. Dzieki wam za spota za te rozmowy o byle czym i o niczym. Mam nadzieje ze bedzie lepiej następnym razem. Pozdrawiam i do nastepnego....:wink:

Opublikowano

Pozdro dla tych,których poznałem i dla tych których nie widziałem:thumbdown:

a Michał b6 mam jak coś:wink:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, ponieważ ostatnio trudno nam się zebrać większą grupą na spocie proponuje spróbować ustawić następnego spota tak aby większości pasował termin. Wstępnie proponuję 12 lub 19 maja. Dobrze byłoby w końcu spiknąć się większą grupą. Co wy na to? Na razie nie będę puszczał ankiety proszę tylko o wasze opinie która data byłaby odpowiedniejsza. A może zaproponujecie jeszcze inny termin.

Opublikowano

Tak dla ścisłości - Damian z Nidzicy ;) Hehe :D

Noo dużo nas byłoo :D żeście panowie d*py dali i tyle :P A i ten kolega B6 był a nie B7 ;)

Opublikowano

dla mnie 12 maj odpada ale 19 jest spoko dla mnie pasi 19 maja

Opublikowano

dla mnie tez 19 bardziej pasuje :wink:

Opublikowano

To ludzie ogarnijmy sie i zbierzmy w końcu sie . Zróbmy cos dla siebie spotkajmy sie na spocie , poopowiadajmy co i kogo kreci , jakies podpowiedzi , porady itp. Stwórzmy Olsztyńska Grupę A4 Crew i pokażmy ze nie jesteśmy gorsi od innych:radocha:

Opublikowano

no 19 to i ja wpadnę jak by co :drinks: z szoferem :decayed:

Opublikowano

jak dla mnie 19 tez wydaje sie byc realnym terminem, 12 mam zjazd na uczelni wiec 12go odpadam.

nie bylo mnie dzis na spocie, żałuję, ale byłem w Nowym Miescie na rallysprincie, krótka bardzo trasa, bo czasy przejazdu siegały +60sekund, a grupa kaszlaków czasy +70, ale niektore maluchy widowiskowo lecialy:) startowal Stanik lancerem, jeden kierowca z Olsztyna odbudowana replika rajdowego poloneza bublewicza, bylo na czym oko zawiesic:)

hondziarze, bmw i reszta wariatow spotowala sie dzis na Ornecie, moze ktos byl, jakas relacje zda

Opublikowano

ja ze swojej strony proponowalem spotkanie na dzialce z jeziorem grilem i panienkami...ale slaby cos odzew...bylo by po grubasie...11-12 mam zjazd wiec ten termin u mnie odpadA

Opublikowano

tylko panowie zeby nie było jak teraz ze dzien przed spotem kazdy sie wykrusza :kwasny:

Opublikowano

teraz to od początku było wiadome ze mało ludzi będzie :decayed: dłuuugi weekend :decayed: no i sezon komunii sie zaczął :wink:

Opublikowano
  • Autor

Podwieszone:decayed: spot 19 maja:a4fan::a4fan::a4fan::a4fan:

Opublikowano

I bardzo dobrze. Może uda mi się ogarnąć moje a4 i w końcu nim przyjadę, a nie jakimiś zamiennikami :)