Radziu Audi A4 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 SIĘ wku......... dziś jadąc po Monikę do pracy.WCISNĄŁEM się gościowi z ticko przy prędkośći ok 70kmh oto efekt u mnie prawie nic,przytarty delikatnie tylny zderzak. ale co najlepsze nie wiem co robić bo spisał mnie tylko z dowodu i z numeru tablicy, zero podpisów,a co najlepsze podałem mu inny numer telefonu i co robić dalej olać go czy co? Twoje zdarzenie to "pikuś" przy moim. Trącam sobie kontorlnie browarka wieczorkiem kontrując papieroskiem a tu nagle z nienacka moja Pani mówi mi, że chyba w moim AUDI alarm wyje. Ja na to "chyba jesteś niepoważna kto by się odważył cokolwiek na osiedlu z autem Szefa robić!!!" Ale dla pewności, myślę sobie, spojrzę przez okno. I co kur.....a widzę Jakiegoś frajera fura stoi zaparkowana na drzwiach mojego auta. Wku...rw ogarnął mnie momentalnie. Młoda mówi, uspokuj się przecież jest OC, AC, DBD, BLE BLE i takie tam. No i co wypadam z chaty i załamka; nissan almera centralnie na moich prawych tylnych drzwiach, wgniota jak nic, dzwonię po POLICJĘ. Po 1,5h przyjechał rajdowóz z załogą. "Piękny Kawaler" wysiada i się pyta: "co się stało?" (myślę sobie idi...ta, przecież podałem w zgłoszeniu co się stało) mówię: wie pan w sumie to nic! tylko auto jakiegoś frajera stoi zaparkowane na moim aucie. A on wpadł na pomysł (moim zdaniem pomysł roku) abym ja odjechał to będzie lepiej widać co dokładnie jest z moim biednyn już AUDI. Odjechać z jakimś osr...anym nissanem na drzwiach, który notabene jest na luzie!!!! Gratulacje za myślenie dla naszych władz!!! Przebijecie to panowie, to żeśie sobie niespodziewajki zrobili na święta;P przynajmniej wam się nie nudzi :polew: a tak szczerze, to współczuje
taktuś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 współczuję Karolku, współczuję. Właśnie postanowiłem nie jeździć autem do wiosny
4lo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Taktuś byś chociaż pokazał jakąś jedną fotkę tej nowej furki, a nie
zbychzz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Taktuś byś chociaż pokazał jakąś jedną fotkę tej nowej furki, a nie myślę że za 4 dni zobaczymy te cacko
taktuś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Taktuś byś chociaż pokazał jakąś jedną fotkę tej nowej furki, a nie ale którą, bo mam teraz dwie :gwizdanie:
zbychzz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 no ładne cacko :gwizdanie: i kolorek i w ogóle ...
4lo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hah i po co samochód zmieniać, przecież to prawie identyko
czaja77 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hah i po co samochód zmieniać, przecież to prawie identyko no 5ps więcej
4lo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ale ogółem fura koxx,choć parę modów takich standardowych wypadałoby cyknąć
kwiatko Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 quattro chociaż? stereo niestety szkoda, ale i tak ładny. Mam nadzieję, że w niedziele na spot wpadniesz nowym nabytkiem.
taktuś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że w niedziele na spot wpadniesz nowym nabytkiem. zamierzam, zamierzam, jak nas nie zasypie
Zaleczeq Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam Ja jako świeżak tez postaram sie być na spocie Chociaz właścicielami A4 są rodzice ale jak tylko bede mógł bede wpadał na spoty :>
czaja77 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam Ja jako świeżak tez postaram sie być na spocie Chociaz właścicielami A4 są rodzice ale jak tylko bede mógł bede wpadał na spoty :> siemka ale nas zasypało............. :gwizdanie:tylko Zbysiu ma fajnie :quattro:
czaja77 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Grzechu a Ty co, ręcznego nie masz jak nie jak tak,dzis wypróbowany
Rekomendowane odpowiedzi