Radziu Audi A4 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 taa, ja dojechałem oczywiście, ale o 17 już nikogo nie było, a wczesniej nie mogłem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no cóż, ale do zobaczenia w nowym roku i spokojnych świąt życzę wszystkim klubowiczom:)
Zaleczeq Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 No było było Jakies fotki chyba były robione z tego co pamiętam niestety jest na jednej, jak kradniesz choinkę... :gwizdanie: :gwizdanie: Całe szczeście ze masz avanta to sie zmieściła do Ciebie ;]
mayhem Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Siemka Ja wymieklem - za zimno jak dla mnie A w ogole to kto smiga audikiem avant z antenka CB na daszku? poczatek blach to chyba 57. Fajny ma ten znaczek OOOO swiecacy zamontowany jako 3cie swiatlo stop :) powaznie, super to wyglada! nooo.. ujawnij sie.. dopiero co go widzialem przy EuropaCenter jak smigal w strone TPSA
Maxym83 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Fajny ma ten znaczek OOOO swiecacy zamontowany jako 3cie swiatlo stop Byl kiedys na forum watek grupowego zamawiania takich znaczkow, poszukaj moze jeszcze cos takiego da sie kupic, bo to ktos chyba recznie robil
czaja77 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 mayhem a powiedz lepiej że nie odpalił :gwizdanie:
mayhem Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 tak, tak, wiem ale dzięki wielkie Maxym83 jednak wiesz - fotki to nie to samo. a 100 nie chodzi ulica.. teraz mogę powiedzieć że prawie warto prawie, bo przysypane śniegiem było i ciemno - chciałbym to zobaczyć w dzień, na żywo i na czysto czaja77 aaa.. kupa!! pali mi skubany jak złotko zlewę mam nie raz naprawdę porządną, jak się taki wiezie na parking figo fago i co to nie on, siada do swego wypasionego rangera ii... d*pa :polew: :polew: a ja tam sobie na legalu, podbiegam z wywrotem na pupsko (obowiązkowo ), potem jeszcze poślizg twarzą o machę przy czyszczeniu szyb i już tylko hop do środka i za 1wszym razem!! normalnie szok Co prawda coś mi tam strasznie buczy przez 1wsze jakieś 2-3 sekundy (tak.. bzzzzyyy połączone z lekkim buuuu :gwizdanie:), ale potem chodzi już w sumie normalnie. Jednak zauważyłem ostatnio, ze przez parę chwil obrotomierz mi szaleje. Wchodzi na te powiedzmy po odpaleniu 1400 - 1500 obr i w sumie się tam trzyma. Ale po chwili, na sekundę, na mrugnięcie oka, podchodzi na ok 3000 i potem wraca na te 1400-1500. I tak parę razy, przez parę chwil i potem już wszystko super gra :blink: Dziwnie.. Ale pali za 1wszym!! czaja77 giń heretyku!! :> :>
czaja77 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 to że coś tam robi bzzzzzzzzzz :gwizdanie: to normalka .a z tymi obrotami wydaje mi się że przepustnica się kłania kolego. a tak apropo masz już opony zimowe? bo mam ładne 2szt chyba 15 używki GOODYEAR ULTRA GRIP na sprzedaż
mayhem Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 oo..? a co to tak bzyka w takim razie? przepustnica była robiona w wakacje. wiec powinno być ok.. raczej lambda coś tam burzy.. wyszło na vagu wtedy, że problemy ma Ale to raczej nic pilnego - jak trochę pochodzi to normalnie wchodzi na te 900 i już tam zostaje na luzie - bez falowania. oponek zimowych nie mam - drifty mi teraz wychodzą tak.. naturalnie czaja77 da się na nich pośmigać? na ile sobie je cenisz? a tymczasem dobranoc wszystkim - jutro do roboty..
Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 siemka :> wybiera sie ktoś do Bukowiny?
Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja nie a co jedziesz? :mysli:
taktuś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja też nie zamierzam - daleko !!! Na wiosnę robimy w Kaletce ?
czaja77 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Właśnie daleko jak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kaletka jak najbardziej, A Marku jak AFN?
Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 Kaletka pasuje bo blisko :> ja też jestem za :kox:
czaja77 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ale w tym roku już tak nie [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:47_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 A Marku jak AFN? dziś przejrzałem elekstrykę... i zmarzłem, po za tym jak się schyliłem, to spodnie mi pękły na tyłku i już koorwa całkiem straciłem wenę święta idą... trza chyba o tym pomyśleć
Rekomendowane odpowiedzi