taktuś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak przechodzeń stoi i widzę, że nie może wejść to kulturalnie go wpuszczę, podobnie jak inny samochodzik. A wtedy klaksony, kupa wyzwisk, że debil się znalazł i takie tam. Tak samo jak dziś - puściłem przechodnia, a na drugim pasie w tym czasie 3 furki przeleciały nawet nie zwalniając.. jak koleś doszedł do końca zebry to ja pojęcia nie mam Wiele razy widziałem, jak przechodnie byli w ten sposób zmiatani z przejścia dla pieszych :shocked: Mayhem nigdy tego nie rób !!! Broń Cię Panie Boże !!! Pieszego nie zbawi poczekać 15 sekund, sam sobie wygospodaruje przejście i będzie żył na pewno. Taką uprzejmością można zabić człowieka. Ostatnio taką sytuację widziałem na przejściu dla pieszych przy "rolniku". Godziny szczytu. Od strony Nagórek ciągnie przez skrzyżowanie rzeka samochodów, każdy nerwowy, bo godziny szczytu. Jedna panienka jadąc prawym pasem w przypływie bezmyślności postanowiła zatrzymać się przed przejściem dla pieszych i umożliwić przejście bliźniemu. Bliźni rusza przez pasy i na wysokości lewego pasa uderza w niego rozpędzone auto!!! Widząc to chciałem podejść do uprzejmej panienki i powiedzieć: - Zobacz do czego doprowadziłaś !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ludzie, a gdzie bawicie się na Sylwka? Ja w 18-to osobowym gronie znajomych w knajpie :punk: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :banan3:
Zaleczeq Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja ide do jakiegos klubu (pubu) EDEN na kortowie Ekipa 60 os :drunk: :banan:
mayhem Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak przechodzeń stoi i widzę, że nie może wejść to kulturalnie go wpuszczę, podobnie jak inny samochodzik. A wtedy klaksony, kupa wyzwisk, że debil się znalazł i takie tam. Tak samo jak dziś - puściłem przechodnia, a na drugim pasie w tym czasie 3 furki przeleciały nawet nie zwalniając.. jak koleś doszedł do końca zebry to ja pojęcia nie mam Wiele razy widziałem, jak przechodnie byli w ten sposób zmiatani z przejścia dla pieszych :shocked: Mayhem nigdy tego nie rób !!! Broń Cię Panie Boże !!! Pieszego nie zbawi poczekać 15 sekund, sam sobie wygospodaruje przejście i będzie żył na pewno. Taką uprzejmością można zabić człowieka. Ostatnio taką sytuację widziałem na przejściu dla pieszych przy "rolniku". Godziny szczytu. Od strony Nagórek ciągnie przez skrzyżowanie rzeka samochodów, każdy nerwowy, bo godziny szczytu. Jedna panienka jadąc prawym pasem w przypływie bezmyślności postanowiła zatrzymać się przed przejściem dla pieszych i umożliwić przejście bliźniemu. Bliźni rusza przez pasy i na wysokości lewego pasa uderza w niego rozpędzone auto!!! Widząc to chciałem podejść do uprzejmej panienki i powiedzieć: - Zobacz do czego doprowadziłaś !!! Pod rolnikiem.. wiem jak tam jest przesrane się przekaraskać na drugą stronę. Tak więc taktuś powiem Ci z doświadczenia, bo sam też niejedno widziałem tam - wole czasem puścić na spokojnie (ale nigdy jak zapierdzielamy wszyscy równo, tylko gdy jest dość stagnacyjnie) niż żeby mi desperat przed machę wylazł. A potrafią.. oj potrafią.. sam też potrafię :gwizdanie: :gwizdanie: Szczerze mówiąc i tak źle i tak nie dobrze :/ Sam raz miałem sytuację, że ziomek puścił ludziki, a ja nie przyuważyłem - na szczęście wolno jechałem.. Nie ma na to złotego środka Ja wale do Pasymia na domki Co prawda przez ten mandat szkoda mi kasy teraz na to.. Jednak Ewa zasłużyła, bo była grzeczna cały rok, więc nie potrafię jej odmówić ;( No nic - zwieracze spinamy mocno, nie ma że boli i trzeba.. :drunk: :drunk: :drunk: :> :> --------------------------- Aaaaa.. czemu mam ciągle w statusie 9 wiadomości? Przecież napisałem więcej niż 9
Zaleczeq Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kurcze wszyscy do tego Pasymia Ode mnie to chyba poł dzielnicy tam jedzie Ale jak by nie było i tak bedzie bardzo miło :drunk: :dance: Poker Face i do przodu :>
Maxym83 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Aaaaa.. czemu mam ciągle w statusie 9 wiadomości? Przecież napisałem więcej niż 9 Musisz sie na forum technicznym udzielać, tutaj nie daja punktów
Skrzypek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 mayhem to coś dla ciebie http://www.joemonster.org/art/13071/Zeby_inni_kierowcy_nie_trabili_
kwiatko Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dobre Skrzypek Ja na sylwka kontrolnie kilka butelek w skromnym gronie.
czaja77 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 mayhem to coś dla ciebie http://www.joemonster.org/art/13071/Zeby_inni_kierowcy_nie_trabili_ dobre
taktuś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Aaaaa.. czemu mam ciągle w statusie 9 wiadomości? Przecież napisałem więcej niż 9 Musisz sie na forum technicznym udzielać, tutaj nie daja punktów ocho, odezwał się rekordzista spamer z Mlecznego Ja na sylwka kontrolnie kilka butelek w skromnym gronie. kilka butelek wody kwiatowej :gwizdanie: prawda kwiatko ?
czaja77 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 rekordzista ja pitoleeeeeeeeeeee :polew: :polew:
kwiatko Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja na sylwka kontrolnie kilka butelek w skromnym gronie. kilka butelek wody kwiatowej :gwizdanie: prawda kwiatko ? Ja na sylwka kontrolnie kilka butelek w skromnym gronie. kilka butelek wody kwiatowej :gwizdanie: prawda kwiatko ? brzozowej chyba!
czaja77 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ktoś wbija się pod ratusz? pod ratuszem nie ma impry......... jest pod szubienicami ja może zawitam
kwiatko Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ktoś wbija się pod ratusz? pod ratuszem nie ma impry......... jest pod szubienicami ja może zawitam tylko kask ubierz
mayhem Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 hueheheheue :> :> :> :> mayhem to coś dla ciebie http://www.joemonster.org/art/13071/Zeby_inni_kierowcy_nie_trabili_ ooo!! dokładnie coś dla mnię :gwizdanie: :gwizdanie:
Marianb Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Taktuś jak co roku zaktualizowałem plik z terminami spotów olsztyńskich, przy okazji wykorzystując elementy Twoich postów Oto link: http://www.audi80.pl/olsztyn-spot-co-dwa-tygodnie-o-godz-1430-info-str-1-vt22380.htm#228532
Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Taktuś jak co roku zaktualizowałem plik z terminami spotów olsztyńskich, przy okazji wykorzystując elementy Twoich postów Oto link: http://www.audi80.pl/olsztyn-spot-co-dwa-tygodnie-o-godz-1430-info-str-1-vt22380.htm#228532 marian a wykupiłeś prawa autorskie do moich fotek? :gwizdanie:
Marianb Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Przecież podpisałem - By Skrzypek Jak będziemy następnym razem wybierać się do Dżina, to znów weźmiesz ze sobą kierowcę i się rozliczymy
Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Przecież podpisałem - By Skrzypek Jak będziemy następnym razem wybierać się do Dżina, to znów weźmiesz ze sobą kierowcę i się rozliczymy ok, masz odpuszczone :>
Rekomendowane odpowiedzi