zbychzz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no cos Ty niech sie ktos ze mna zamieni na 1,9 tdi 130km quattro :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:32 :polew: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:37_________________________________________________po za tym na awx'ie to przepiekna maszynka by była ale bardzo bardzo ciężko na taki trafić a co dopiero w dobrym stanie ;( ale zawsz można sobie walnąć afn'a i na 140 kucyków go zrobić jakby mocy brakowała
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 odlegly temat, afn'a bym nie chcial,, bo awx jest bardziej rozwojowy, zobacze jak sie moje losy potocza, poki co 1,8t zostaje do lansu ,a tico 0,8lpg do eco drivingu ps. jak ktos ma/lub jakis znajomy ma jakies czesci do tico, to chetnie przyjme<lol>
Radziu Audi A4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Panowie, mógłby ktoś z Was wziąć kompa z vagiem?? mam swojgo, ale nie mogę go odpalić (vista) nie wiem czemu. Pisze cały czas, że program Vag-com przestał działać. I chciałbym zrobić logi, więc jakby ktoś mógł i umiał, to byłbym wdzieczny bardzo:) Pozdrawiam:) P.S ja oczywiście wezmę swojego lapka i jak jest u nas jakiś magig od komputerów, to z chęcią skożystam z jego pomcy.
taktuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dzisiaj spot odbył się przy -10 stopniach, lecz ludzie jak zwykle dopisali :good: naliczyłem w sumie 18 aut :good: Lista obecności : - Adrianus - Ares322 - Empir - Emsi z Panią - Hiszpan z Kamilą - Kod - kolega z czerwonej S4 - kolega z Kętrzyna 80 B4 - dwóch kolegów z czerwonej B4 Avant - kolega z B3 Coupe Angel Eyes - Kwiatko - Marianb - Maxym83 - Paweł z Żanetą - Radziu z Pania - rimol - taktuś - Zaleczeq - Zbychz imion nie zapamiętałem... :gwizdanie: Do następnego !!!
kwiatko Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak się nazywa ta hamownia w trójmieście?
taktuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak się nazywa ta hamownia w trójmieście? ja nie pamiętam dokładne dane z adresem i opinią zapodadzą Ci chłopaki z 3M http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_3m_kazda_sroda_godz_2000_koniec_parkingu_pod_ch_matarnia_gdansk-t584.9510.html
Marianb Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaktualizowana lista obecności : - Adrianus - Ares322 - Empir - Emsi z Moniką - Hiszpan z Kamilą - Kod - 1Kowal1 (kolega z czerwonej S4 ) - Segment (kolega z Kętrzyna 80 B4) - Paweł z kolegą (dwóch kolegów z czerwonej B4 Avant) - Mateusz 794 (kolega z B4 Coupe Angel Eyes ) - Kwiatko - Marianb - Maxym83 - Paweł z Żanetą - Radziu z Natalią - Rimol - taktuś - Zaleczeq - Zbychz Moje zdjęcia Zdjęcia Żanety: http://picasaweb.google.pl/zanacoupe/Zlot3012010#
Radziu Audi A4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Marian, nie z panią byłem tylko z Natalią bo mi się tutaj dziewczyna bulwersuje Także pamieać proszę. Ta pani to Natalka :decayed: hehe
Maxym83 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 A komu udało się po drodze przejechać lisa, sarne czy co to tam leżało na drodze?
Marianb Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Radziu już poprawiłem Można to nazwać ogniskiem Maxym czyżbyś śmiał się ze mnie. Ja nie miałem możliwości ominąć tego "śpiącego" liska, a że mam -60/-40 to poczułem go nogami
Maxym83 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No to jesteś drugi, bo najpierw ja go najechałem, nie zdążyłem ominąć bo wyłonił się spod jadącej przede mną ciężarówki, a kolega na xenonie za mna to lewym pasem go omijał
czaja77 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siemanko,ja niestety nie mogłem. ;( ale byłem blisko w RUSI na nartach....... córka mnie namówiła z Moniką
taktuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siemanko,ja niestety nie mogłem. ;( ale byłem blisko w RUSI na nartach....... córka mnie namówiła z Moniką napisz czy warto tam szusować, jaka charakterystyka stoku, jak cenowo zjazdy i wypożyczenie sprzętu i czy dużo narodu ???
czaja77 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jest fajnie ,10 wjazdów 18 zł. ludzi dziś było sporo ,fajny duży parking, http://www.kartasiowka.pl/oferta.html
adrianus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 yO! zna ktos jakis zaklad tokarski w Ol.? o co mi chodzi, potrzebowalbym powiekszyc otwor w feldze z 67mm na 69mm znacie moze jakiegos magika tokarza i mniej wiecej jaki bylby tego koszt?
Radziu Audi A4 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Radziu już poprawiłem A dziękować, dziękować
kwiatko Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 yO! zna ktos jakis zaklad tokarski w Ol.? o co mi chodzi, potrzebowalbym powiekszyc otwor w feldze z 67mm na 69mm znacie moze jakiegos magika tokarza i mniej wiecej jaki bylby tego koszt? snarski auto szlif znajduje się przed tesco
Rekomendowane odpowiedzi