lilianatoja Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Bo wszyscy już poszli spać bo seksmisja sie chyba skończyła a z którego miesiąca macie 1 rejestrację? - jak to ustalimy, to można się postarać, aby "najstarszy" miał specjalne względy w tej grupie
czaja77 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 :)lepiej po vinie datę dokładnej produkcji.
taktuś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co to jest VIN ?? Win jest to rzeczownik wino odmieniony w genetivusie ( kogo? czego?), np. Nie ma tu moich ulubionych win jabłkowych. W nominativusie ( kto? co? ) rzecz jasna powiemy wino! Np. Wino tanie z rana jak śmietana. :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Pytanie za sto punktów: - w dopełniaczu ( kogo? czego?) jest słowo: tchu ( Np. Brakuje mi tchu.), jak te słowo napiszemy w mianowniku ??? :kox: :kox: :kox:
Skrzypek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co to jest VIN ?? Win jest to rzeczownik wino odmieniony w genetivusie ( kogo? czego?), np. Nie ma tu moich ulubionych win jabłkowych. W nominativusie ( kto? co? ) rzecz jasna powiemy wino! Np. Wino tanie z rana jak śmietana. :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Pytanie za sto punktów: - w dopełniaczu ( kogo? czego?) jest słowo: tchu ( Np. Brakuje mi tchu.), jak te słowo napiszemy w mianowniku ??? :kox: :kox: :kox: dech :> :> :>
taktuś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co to jest VIN ?? Win jest to rzeczownik wino odmieniony w genetivusie ( kogo? czego?), np. Nie ma tu moich ulubionych win jabłkowych. W nominativusie ( kto? co? ) rzecz jasna powiemy wino! Np. Wino tanie z rana jak śmietana. :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Pytanie za sto punktów: - w dopełniaczu ( kogo? czego?) jest słowo: tchu ( Np. Brakuje mi tchu.), jak te słowo napiszemy w mianowniku ??? :kox: :kox: :kox: dech :> :> :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Skrzypek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 taktuś :oklaski: za definicję VIN_u
Skrzypek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 a co wy panowie wolne dziś???
4lo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ostatnio się tu tak dużo działo, a teraz tylko cisza Jaka tam u Was pogoda ? U mnie sypie cały czas dziś...
czaja77 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 no i u nas zadymka z lekka. ale damy radę.................
lilianatoja Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kawał - zagadka cd nastąpi po sugestii (może w rezultacie powstanie nowy, fajniejszy kawał) Szkoła, nauczycielka pyta klase: - Jesli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie?
taktuś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kawał - zagadka cd nastąpi po sugestii (może w rezultacie powstanie nowy, fajniejszy kawał) Szkoła, nauczycielka pyta klase: - Jesli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? czuję ostrą szyderę :gwizdanie: no i u nas zadymka z lekka. ale damy radę................. byłem dziś u Władka, ale Ciebie nie widziałem...
lilianatoja Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kawał - zagadka cd nastąpi po sugestii (może w rezultacie powstanie nowy, fajniejszy kawał) Szkoła, nauczycielka pyta klase: - Jesli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? czuję ostrą szyderę :gwizdanie: nie ma ani jednej :gwizdanie:
Maxym83 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kawał - zagadka cd nastąpi po sugestii (może w rezultacie powstanie nowy, fajniejszy kawał) Szkoła, nauczycielka pyta klase: - Jesli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? (...) - Żaden, pani profesor, na dźwięk strzału wszystkie odlecą. - Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu, ale podoba mi się twój tok rozumowania... (...) Reszta to zgadniecia
czaja77 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 właśnie Marku wracam od Władka................... [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 01:49_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi