Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie tego fiata uno van kupilem i nim wracalem, bo do Poznania pocisnalem pociagiem( w ktorym od ostrody tez nie bylo ogrzewania!) :wallbash: kupilem go w sumie dla matki, ale dla siebie na dzialalnosc, zeby moc vat odliczac, w pracy smigam ticulcem, bo ecodriving (7 litrow lpg/100km),a audi oszczedzam :)

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak patrzę i patrzę i rzeczywiście - wszyscy chwalą unidena (który odpada - nie ma homologacji) albo presidenta johnna II asc lub harry II. przy czym żeby to asc było poprawione.

z tych dwóch które polecacie? i skąd mam wiedzieć, że to asc jest już poprawione? :/

Patrykbor oraz maxym83 dzięki za odpowiedź. :good: :good: tylko, że chciałbym coś na dłuugi czas :) więc chyba jednak nie ma co się tak ciskać i wezmę presidenta jakiegoś.. tylko którego teraz..? :wallbash:

Opublikowano

tak patrzę i patrzę i rzeczywiście - wszyscy chwalą unidena (który odpada - nie ma homologacji) albo presidenta johnna II asc lub harry II. przy czym żeby to asc było poprawione.

z tych dwóch które polecacie? i skąd mam wiedzieć, że to asc jest już poprawione? :/

Patrykbor oraz maxym83 dzięki za odpowiedź. :good: :good: tylko, że chciałbym coś na dłuugi czas :) więc chyba jednak nie ma co się tak ciskać i wezmę presidenta jakiegoś.. tylko którego teraz..? :wallbash:

jak prezydenta to tylko

Małkowskiego

widoki z wieżyczki ratusza gratis

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox:

Opublikowano

No Paweł to chodząca legenda :gwizdanie: Tylko żeby jeszcze telefon włączył to by było fajnie :evil:

Przepraszam Michale,trochę choruje dopadła Mnie grypa :thumbdown:

Leże w domu i leczę się prochami :sick3:

Zadzwonię do Ciebie w tygodniu

Pozdrawiam serdecznie Paweł

P.S. autko po adaptacji chodzi lepiej??? pali się check engine?????

Opublikowano

mayhem, ja mam od jakis 2 lat johnnego II z poprawionym ASC i antenke Florida (mala i sztywna, ma z pol metra wysokosci) i zero problemow, bardzo sobie chwale ten zestaw :) Co do poprawionego ASC, to da rade to sprawdzic dopiero po podlaczeniu do zasilania, po zdjeciach na pewno nie da sie tego poznac, wiec pozostaje Ci wierzyc w zapewnienia sprzedawcow.

Opublikowano

johnnego II z poprawionym ASC

i do tego sirio as 100 i nic więcej nie potrzeba :good:

Opublikowano

mayhem, ja mam od jakis 2 lat johnnego II z poprawionym ASC i antenke Florida (mala i sztywna, ma z pol metra wysokosci) i zero problemow, bardzo sobie chwale ten zestaw :) Co do poprawionego ASC, to da rade to sprawdzic dopiero po podlaczeniu do zasilania, po zdjeciach na pewno nie da sie tego poznac, wiec pozostaje Ci wierzyc w zapewnienia sprzedawcow.

bierz Unidena 520 XL, to jest to samo co President Johnny :good: środek identyczny a cena różna. Ja mam Unidena i jestem zadowolony :>

Opublikowano

No Paweł to chodząca legenda :gwizdanie: Tylko żeby jeszcze telefon włączył to by było fajnie :evil:

Właśnie sie dziś zapalił check engine :( i znowu go trzesie:(

Opublikowano

Mróz trzaska że szok,

właśnie wróciłem z psem i... przetrzeźwiałem :naughty::polew::good:

Właśnie sie dziś zapalił check engine :( i znowu go trzesie:(

weź kup se diesela - mniej trzęsie :decayed::good:

Opublikowano

Diesla nigdy w zyciu :> ojciec powiedział ze kopiuszkiem jezdzic nie bedzie :evil::PB98: :PB98:

Opublikowano

chce ktoś zaproszenie do gry? www.lockerz.com, niestety żeby się zarejestrować trzeba posiadać zaproszenie, wiec jeśli ktoś chce to niech poda e-mail to mu wyśle . :)

Opublikowano

A co to za gra ?? :decayed:

Opublikowano

zdobywa się punkty ,potem wymieniasz na nagrody, :)[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 10:47_________________________________________________co tam słychać? furki podpalały? :kox:

Opublikowano

moja odpaliła bez większych problemów :>

meczu nie oglądacie? :good:

Opublikowano

dziś ma być ponoć jeszcze zimniej - co jak co ale narazie odpalają ;)

Opublikowano

:good:

Skrzypek eeetam mecz :)

Opublikowano

:good:

Skrzypek eeetam mecz :)

ładnie rozpykali Espanie :> :kox:

Opublikowano

Pojechaliśmy ich bez mydła :>