Zaleczeq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Same cycoliny :polew: Modelki sa lepsze bo sa szczupłe i wysokie
czaja77 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Same cycoliny :polew: Modelki sa lepsze bo sa szczupłe i wysokie cycki są ok, podusie jak ta lala wiem coś o tym
Zaleczeq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Wole długie nogi i fajny tyłek :> ale nie znalazłem nigdzie fajnego avatara Grzesiu mam pytanko gdzie moge kupić zaróweczki do oświetlenia wew. bo chcem sobie wymienić żeby miałe białe światło a nie żółte Kiedy beda kalendarze ??
czaja77 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 poszukaj na alldrogo ,ale nie wiem jakie tam idą.a teraz nie mam etki żeby to sprawdzić ale pewnie chcesz jakieś ledy jak będziesz coś wiedział daj mi znać może i ja się skuszę kalendarze sam nie wiem ale ok 25 zacznie rozsyłać [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:08_________________________________________________ :sexinbed: narka już czas na mnie
Zaleczeq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Znalałem Grzesiu http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_oswietlenie_wnetrza_wymiana_na_led-t64301.0.html o takie cos mi chodzi Musi być lans, bans, szał i czerwone dywany pozniej małolatki bedą robić łaaaaaał :gwizdanie:
zbychzz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 rurkowe polecam najmocniejsze dostępne bo większość to kiszka - słabo świeci
mayhem Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie.. Pytanko.. jakich wymiarów jest ten schowek przy lewym kolanie pod kierownicą..? W a4 B5, rocznik 96. Wie ktoś.. ? :mysli:
Zaleczeq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zbyszek a co miałes takie zamontowane ?? albo masz ??
zbychzz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zbyszek a co miałes takie zamontowane ?? albo masz ?? mam ledy w środku -ogólnie jeżeli inna niż w technologii smd to sobie odpóść bo będzie za słabo świecić (kupiłem jakieś trzy rurki i dopiero po raz czwarty kupiłem coś najmocniejszego dostępnego i może być)
taktuś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Panowie.. Pytanko.. jakich wymiarów jest ten schowek przy lewym kolanie pod kierownicą..? W a4 B5, rocznik 96. Wie ktoś.. ? :mysli: ponoć uda się tam wcisnąć małe CBradyjko Skrzypek chyba tak ma u mnie ten schowek jest idealnie pasujący na... futerał z okularami
zbychzz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ogólnie ten schowek jest dość nieregularny - nie jest to czysty prostopadłościan: jeżeli będziesz chciał wsadzić coś o przekroju prostokąta to zmieści się tam coś o głębokości 11cm a wymiary wysokości i szerokości to albo: 7x13cm lub 3,5x17cm
mayhem Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok, ok już wiem zbychzz się dla mnie poświęcił i poszedł z miarką w to zimnicho :blink: Jak już mu pisałem - szacun dla niego za to.. :notworthy: bo jam tego niegodny :decayed: Jeszcze raz ogromne dzięki zbychzz taktuś thx za info
zbychzz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok, ok już wiem zbychzz się dla mnie poświęcił i poszedł z miarką w to zimnicho :blink: Jak już mu pisałem - szacun dla niego za to.. :notworthy: bo jam tego niegodny :decayed: Jeszcze raz ogromne dzięki zbychzz taktuś thx za info nie ma sprawy - na którymś ze spotów fure mi wymyjesz i będziemy kwita
mayhem Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok, ok już wiem zbychzz się dla mnie poświęcił i poszedł z miarką w to zimnicho :blink: Jak już mu pisałem - szacun dla niego za to.. :notworthy: bo jam tego niegodny :decayed: Jeszcze raz ogromne dzięki zbychzz taktuś thx za info nie ma sprawy - na którymś ze spotów fure mi wymyjesz i będziemy kwita :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dziwnie mnie się to kojarzy.. Na tym parkingu.. w lesie.. :kox:
Zaleczeq Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No ten parking był, jest i bedzie sławny Oby Paweł szybko wrócił do zdrowia bo musi mi furke wyrezać
zbychzz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________dobra, czas zmykać
czaja77 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 już wszyscy śpią? i co nie chcecie tych zaproszeń? na lockerz? Maxym83 chciał i ma i się tam zalogował
Maxym83 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 szkoda ze nie wiem o co tam chodzi jak bede mial chwile to bardziej sie przyjze, ale moglbys w sumie napisac co i jak
Skrzypek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Panowie.. Pytanko.. jakich wymiarów jest ten schowek przy lewym kolanie pod kierownicą..? W a4 B5, rocznik 96. Wie ktoś.. ? :mysli: Uniden wchodzi idealnie :> http://www.a4-klub.pl/smf/odp_cb_uniden_pro_520_xl-t38669.0.html;msg470885#msg470885
Rekomendowane odpowiedzi