czaja77 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to jakiś szrotowiec mu to wymieniał :kox:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________a i ma dla mnie jeszcze 4 paczka
PAWEL69 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to jakiś szrotowiec mu to wymieniał :kox Bardzo porządny warsztat Może chodziło o koszty... może poprzedni właściciel... nie wiadomo
PAWEL69 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 a kto? Nie wypada Mi pisać Kto...może Michał napisze,ale generalnie nie powinno się o tym pisać na forum publicznym Takie jest Moje zdanie Można pogadać na spociku
czaja77 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i ja jestem za tym. ale ciekawość mnie zżera
PAWEL69 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i ja jestem za tym. ale ciekawość mnie zżera Wytrzymasz
czaja77 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dobra spadam jakiegoś filma zapodać
Zaleczeq Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Poprzedni właścicel serwisował w ASO w Niemczech A jesli chodzi o warsztat ktory mi cewke ostatnio wymieniał to pogadamy na spocie i troszke sie z tego powodu wku..... bo duzo ludzi ode mnie u nich samochody robi i nie mieli zastrzezen Ale jak to sie mówi człowiek uczy sie na błedach ;( Teraz już bede wiedział do kogo jeżdzic :gwizdanie: 4 pak a jakie lubisz?? :>[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:43_________________________________________________ pytanie za 100pkt: - jak kiedyś olsztyniacy nazywali potocznie Pieczewo??? SYPIALNIA NIE Falklandy hehehe, początek lat osiemdziesiątych, Pieczewo dopiero budowane, już stoi kilka bloków dla pracowników Stomilu i innych olsztyńskich państwowych firm. W tym czasie Margaret Tacher ówczesna premier Wielkiej Brytanii podejmuje decyzję o wysłaniu angielskich sił ekspedycyjnych na odległą o kilkanaście tysięcy kilometrów brytyjską wyspę na oceanie atlantyckim, wyspę Falklandy. Nie będę tu rozwodził się o genezie konfliktu pomiędzy Wielką Brytanią a Argentyną o tę małą wyspę. Dość powiedzieć, że było o tej wojnie na tyle głośno w naszych mediach, że olsztyniacy nowe odległe osiedle ochrzcili Falklandy. I nie było wtedy jeszcze na Pieczewie Barona z zapieksami No to mówisz o Nagórkach bo nagórki 1sze powstawały Pieczewo i Jaroty pózniej
Skrzypek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 lubię Leszka a ty jeszcze nie spisz
taktuś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 No to mówisz o Nagórkach bo nagórki 1sze powstawały Pieczewo i Jaroty pózniej Wiem o czym mówię, Falklandy = Pieczewo, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Faktycznie z cewkami miałeś nabrechane, dobrze, że widać koniec kłopotów, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cieszę się, że olsztyńska grupa rośnie w siłę i zyskuje na znaczeniu :gwizdanie:
Maxym83 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Maxym83 Koledzy, ma ktoś dojście lub do sprzedania oryginalny termostacik do mojej audiczki? :-) ori czujnik temp tez by sie przydal :-) czujnik mam używany ale na pewno dobry To moze wymienie najpierw termostat, a pozniej pozycze od Ciebie czujnik i zobacze czy on jest winien przeklaman, czy uszkodzony jakis kabelek od czujnika bo mam watpliwosci. Jesli to czujnik to pewnie sie dogadamy
Zaleczeq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Też się Marek ciesze ze rośniemy w siłe swoja droga to tego niemca w ASO tez musieli wychu.... bo ja zmieniałem tylko 1 cewke :polew: Dobra lece do Pawła mu zawiesc stara cewke ktora pewnie jest też nie od BFB tylko AGB zawsze chciałem miec coś z S4 :polew: Marek na zapiekanki to Ty nie jezdzisz :> godz 9 zapiekanki zamkniete a Twoja fura jest na parkingu na Panasa
taktuś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Kto staje na Panasa temu przybywa kasa
Zaleczeq Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wkońcu PIECZEWO Dzielnica Władzy i Pieniedzy :>
Rekomendowane odpowiedzi