czaja77 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 paweł, a do gazu też zaglądasz?? jedz do nich http://www.autogaz.olsztyn.pl/
PAWEL69 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 no wporządku, ale jak do nich zajeżdzałem to powiedział mi gościu, ze nie mają sterownika do mojej instalacjji. mam STAG 300, to dośc popularna jesdnostka, ale nie mają... chyba że coś się zmieniło;) A to nie wiem może poprostu zadzwoń do Nich Innych gazowników nie polecam[nie znam godnych polecenia]
Radziu Audi A4 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zadzwonię, i dziekuje za informację myślę, ze i tak się kiedyś tam na coś spotkamy na warsztacie, nawet profilaktycznie. nie wyrzucisz mnie? jak przyjadę, i powiem, że "posprawdzaj mi wszystko profilaktycznie?? wiesz, taki mały przegląd Oczywiście tam sobie policzysz, przecież nie chcę nic za darmo poprostu chcę pojechać do fachowca, co zna się na roboie
Zaleczeq Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zadzwonię, i dziekuje za informację myślę, ze i tak się kiedyś tam na coś spotkamy na warsztacie, nawet profilaktycznie. nie wyrzucisz mnie? jak przyjadę, i powiem, że "posprawdzaj mi wszystko profilaktycznie?? wiesz, taki mały przegląd Oczywiście tam sobie policzysz, przecież nie chcę nic za darmo poprostu chcę pojechać do fachowca, co zna się na roboie Westy icy kupisz i Paweł bedzie działał jak natchniony
Radziu Audi A4 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zadzwonię, i dziekuje za informację myślę, ze i tak się kiedyś tam na coś spotkamy na warsztacie, nawet profilaktycznie. nie wyrzucisz mnie? jak przyjadę, i powiem, że "posprawdzaj mi wszystko profilaktycznie?? wiesz, taki mały przegląd Oczywiście tam sobie policzysz, przecież nie chcę nic za darmo poprostu chcę pojechać do fachowca, co zna się na roboie Żaden problem, ale chciałbym żeby Pawel to potwierdził Westy icy kupisz i Paweł bedzie działał jak natchniony
PAWEL69 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Westy icy kupisz i Paweł bedzie działał jak natchniony ????????????????? :mysli: .................... :nabijasie:
PAWEL69 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Westy icy kupisz i Paweł bedzie działał jak natchniony ????????????????? :mysli: .................... :nabijasie: ale pojechał :polew: Za to powinno być :bicz3: no ale przecierz znnamy się na żartach Zadzwonię, i dziekuje za informację myślę, ze i tak się kiedyś tam na coś spotkamy na warsztacie, nawet profilaktycznie. nie wyrzucisz mnie? jak przyjadę, i powiem, że "posprawdzaj mi wszystko profilaktycznie?? wiesz, taki mały przegląd Oczywiście tam sobie policzysz, przecież nie chcę nic za darmo poprostu chcę pojechać do fachowca, co zna się na roboie Zapraszam Radziu... Forum ma pierwszeństwo
Zaleczeq Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Westy ice lux fajeczki co niektorzy pala cieniasy :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Westy ice lux fajeczki co niektorzy pala cieniasy :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Grzesiu nie foc**j sie Powiem Ci Grzesiu ze jednak Zatorze dużo może
PAWEL69 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 :polew: A co tam Pawełek u ciebie? Troche zmęczony jestem,wykończył Mnie ten BFB normalnie spać przez niego nie mogłem Chyba za bardzo chyba do łba wziołem no ale już dzisiaj śpie spokojnie..... Jutro turbina w Golfie [poprzeczny sinik] troche dłubania będzie [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:40_________________________________________________ Westy ice lux fajeczki co niektorzy pala cieniasy :gwizdanie: Nieeeeeeeeee no chyba trzeba z Michałkiem porozmawiać na pw.
czaja77 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 he właściciela BFB trzeba kroić x 3 :tongue4:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:42_________________________________________________by na Westy ice starczyło [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:43_________________________________________________stres nocki nie przespane to i jara się więcej
Radziu Audi A4 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Paweł, to ile hajsu mnie taka przyjemnosć będzie kosztowac
PAWEL69 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 he właściciela BFB trzeba kroić x 3 :tongue4:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:42_________________________________________________by na Westy ice starczyło :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Zaleczeq Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Mozemy pogadac nie na PW tylko na realu przy Grzesiu taki z Ciebie kolega tak ?? ;(
Rekomendowane odpowiedzi