Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 No $niegu troche napadało u mnie dziś koleś chciał zaszpanowac przed blokiem Subaru Impreza i tak zaszpanował ze sie powiesił i AWD nie pomogło
filip1001 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Pozdro dla kierownika czarnego sedana b6 z ramkami klubowymi. Widziany dziś w Olsztynie na sikorskiego, numery NMR X***
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Czarny sedan to prawie Ja :> ale blachy nie te Właśnie musze sobie wkońcu ramki klubowe kupić
Radziu Audi A4 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jak ktoś bedzie ramki zamawiał, to i ja się na to pisze;) zawsze to przesyłka taniej;)
Radziu Audi A4 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 U mnie też obleci cały dzień ze śniegiem walczyłem a u Palmy też coś zamówiłem... Linke od gazu :decayed: Mam nadzieję że jutro odbiorę, najpóźniej w piątek i będe cieszył się lekko działającym gazem :dance:
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Mi dali znizke na cewki bo musze czekac tydzien i powiedziałem ze sie zawiodłem na firmie i sie rabat nalezy
adrianus Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a mnie wlasnie sasiad wkurwil!!!! aaa za***ie dziada!! leze sobie kulturalnie z dziewczyna, film ogladam,a tu mi ktos napierdala do drzwi, sasiad z gory i morde drze na caly regulator, ze mu niby miejsce zajalem ze on niby sobie dzis w ciagu dnia odsniezyl,a ja teraz w tym miejscu zaparkowalem!! kuma ktos baze, bo ja nie, no debil skonczony, zwykla uliczka osiedlowa, zadnych miejsc prywatnych nie ma, a fiut afere mi na klatce robi, szczesliwie nie zrzucilem go ze schodow, bo mnie dziewczyna poprosila, eeeh. jak ja nie trawie takich pojebanych 50-60 letnich meneli rencistow, rece opadaja
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jakby to powiedział Kapitan Bomba "tępy ch***j" z sasiada :polew:
adrianus Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 kapitan bomba to powiedzialby o sasiedzie " napierdalamy" !!
zbychzz Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a mnie wlasnie sasiad wkurwil!!!! aaa za***ie dziada!! leze sobie kulturalnie z dziewczyna, film ogladam,a tu mi ktos nap***a do drzwi, sasiad z gory i morde drze na caly regulator, ze mu niby miejsce zajalem ze on niby sobie dzis w ciagu dnia odsniezyl,a ja teraz w tym miejscu zaparkowalem!! kuma ktos baze, bo ja nie, no debil skonczony, zwykla uliczka osiedlowa, zadnych miejsc prywatnych nie ma, a fiut afere mi na klatce robi, szczesliwie nie zrzucilem go ze schodow, bo mnie dziewczyna poprosila, eeeh. jak ja nie trawie takich pojebanych 50-60 letnich meneli rencistow, rece opadaja trzeba było powiedzieć że ma rację że to jest jego miejsce ale że zapomnial odśnieżyć reszty swojego miejsca pod blokiem - resztę ulicy
Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 a mnie wlasnie sasiad wkurwil!!!! aaa za***ie dziada!! leze sobie kulturalnie z dziewczyna, film ogladam,a tu mi ktos nap***a do drzwi, sasiad z gory i morde drze na caly regulator, ze mu niby miejsce zajalem ze on niby sobie dzis w ciagu dnia odsniezyl,a ja teraz w tym miejscu zaparkowalem!! kuma ktos baze, bo ja nie, no debil skonczony, zwykla uliczka osiedlowa, zadnych miejsc prywatnych nie ma, a fiut afere mi na klatce robi, szczesliwie nie zrzucilem go ze schodow, bo mnie dziewczyna poprosila, eeeh. jak ja nie trawie takich pojebanych 50-60 letnich meneli rencistow, rece opadaja trzeba było powiedzieć że ma rację że to jest jego miejsce ale że zapomnial odśnieżyć reszty swojego miejsca pod blokiem - resztę ulicy :polew:
Radziu Audi A4 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 a mnie wlasnie sasiad wkurwil!!!! aaa za***ie dziada!! leze sobie kulturalnie z dziewczyna, film ogladam,a tu mi ktos nap***a do drzwi, sasiad z gory i morde drze na caly regulator, ze mu niby miejsce zajalem ze on niby sobie dzis w ciagu dnia odsniezyl,a ja teraz w tym miejscu zaparkowalem!! kuma ktos baze, bo ja nie, no debil skonczony, zwykla uliczka osiedlowa, zadnych miejsc prywatnych nie ma, a fiut afere mi na klatce robi, szczesliwie nie zrzucilem go ze schodow, bo mnie dziewczyna poprosila, eeeh. jak ja nie trawie takich pojebanych 50-60 letnich meneli rencistow, rece opadaja Adi, masz sąsiada ale n ie zazdroszczę, bo mam podobnyh idiotów na swojej ulicy Np. wczoraj odśnieżałem całą swoją ulice, wziąłem łądowarke, no i robię.. po 5 minutach przychodzi baba i gada, że co ja tu wogóle robię, że jej płotek zaśniezyłem, i siatke polożłem tym śniegiem... wybrechałem babę, bo po 1. po jej stronie miała poukładane drzewo, i fizycznie nie jest to mozliwe, że jej cośprzestawiłem, a po 2 robię dobrze dla wszytkich, bo nie dało się przejechać wogóle.... to takie podziękowanie dostałem.. idioci...
adrianus Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 noo Radziu, to tez masakra, ale co zrobic, jedynie taka babe albo lopata zdzielic albo na ta kupe sniegu wrzucic,heh z innej beczki. moj przyszly tesc kupil wczoraj a4 w sedanie 1997 rok, 1,6 silnik:/ podobno 190tys km nalatane za 10tys pln jak te samochody tak beda taniec, to do konca roku wszystkie cwoki z golfow 3(full tunning, nos, pionier,adidas, led, lpg itd) i bmw "m"3 316 lpg przesiada sie na a4 ;(
Rekomendowane odpowiedzi