micek Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Mam nadzieje ze latem zbierzemy sie w konkretna grupe i wkoncu pokarzemy ze u Nas tez cos sie dzieje!bo na zlocie letnim nie mozemy dac znowu ciala!
alvaro Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 no raczej tym bardziej że prawdopodobnie znowu będzie to Kaletka hyhy
micek Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 No i nie ma ze boli...kto nie przyjedzie do Kaletki to pozniej innym myje auta P.S: w Kaletce bylem na jeden dzionek wtedy kiedy byl przejazd po Olsztynie ale chyba nie mielismy okazji pogadac...
alvaro Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 micek no to mam nadzieję że w tym roku damy radę i
taktuś Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 no raczej tym bardziej że prawdopodobnie znowu będzie to Kaletka hyhy skąd ta pewność alvaronie wiem czy znajdę w tym roku czas na organizację (zawodowy zakręt), na dzień dzisiejszy kiepsko to widzę osobiście wolałbym nad morzem :th: jeżeli jednak będzie parcie forumowiczów na Kaletkę, to nawet jeżeli ja nie będę mógł się wziąć za organizację, to na pewno znajdzie się Ktoś z tych stron kto się zajmie organizacją :th: Olsztyniaki spota czas zrobić jeszcze przed świętami może w środę o 19-tej albo 20-tej co Wy na to? :a4fan:
micek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 No wlasnie tych z bardziej oddalonych krain nie zapraszasz?! a tak na powaznie to raczej nie dam rady bo wzielem sie za malowanie zderzakow bo po zimie nie wygladaja do tego daszek na szybe dochodzi nie wiem jak to bedzie...
taktuś Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 tych zza w ostateczności... :polew: micek to dawaj bez zderzaków i daszka
micek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Smiej sie smiej Taktus Jeszcze zobaczysz jak cos w stylu A4 przyjedzie na spota
micek Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 W przyszlym tyg bedzie mi pasowalo jezeli wyrobie sie z robota :th:
surowik Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 jestem caly czas w olsztynie wiec pasuje mi caly tydzien ale najwczesniej o 19 bo praca do 18
Szuder Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 "Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć" o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th: tego życzę wszystkim klubowiczom a także tradycyjnie Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...
micek Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Dziekujemy koledze i rowniez zyczymy Wesoych Swiat :th:
Maxym83 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Elektrostar z forum AKP napisał: "Oficjalnie informuję wszystkich, w sobotę 29 marca 2008 roku o godzinie 11.00 na parkingu leśnym przy wyjeździe na Olsztynek odbędzie się ogólno-olsztyński spot dla wszystkich grup zmotoryzowanych. Atrakcją spotu będzie hamownia i chipowanie autek. Hamowanie tylko i wyłącznie aut z napędem na ośkę. Przyjeżdża do nas klubowy (Audi Klub Polska) kolega z Torunia wraz ze sprzętem. Koszt hamowania to tylko 50 złotych. Koszt chipowania w zależności od auta, do ustalenia z naszym klubowym kolegą."
micek Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Taktus ja chetnie pojade z Toba.Bede w Olsztynie na weekend bo mam szkole...podam Ci numer kom na pw i odezwiesz sie do mnie w sobote czy napewno bedziesz jechal, umowimy sie co do miejsca spotkania i polecimy ok?! :th:
micek Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 A co z reszta chlopakow?! jutro obecnosc obowiazkowa wiec nie ma ze kogos nie bedzie!!!
pontek1201 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 heh kurna dzisiaj mam impreze ale postaram sie jutro byc to zmowmy sie gdzies w ol i razem polecimy moj kom 512 917 689 odezwijcie sie jak co
Rekomendowane odpowiedzi