zbychzz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja już dawno po ślubie i co bije też ?
Zaleczeq Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Na bank bije i Patryk za kare w nogach spi
zbychzz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Na bank bije i Patryk za kare w nogach spi ty młody tak nie kozacz bo za chwile hajtniesz się wtedy będzie dopiero płacz
Zaleczeq Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja sie hajtne po 30 stce nie wczesniej bo po co mi kula u nogi zbedny balast :gwizdanie:
zbychzz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja sie hajtne po 30 stce nie wczesniej bo po co mi kula u nogi zbedny balast :gwizdanie: tak tak
Maxym83 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja sie hajtne po 30 stce nie wczesniej bo po co mi kula u nogi zbedny balast :gwizdanie: Żeby Ci dziewczyna nie powiedziała że jesteś kulą u nogi jak skończysz trzydziestke
Zaleczeq Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja sie hajtne po 30 stce nie wczesniej bo po co mi kula u nogi zbedny balast :gwizdanie: Żeby Ci dziewczyna nie powiedziała że jesteś kulą u nogi jak skończysz trzydziestke Nie mam dziewczyny i narazie nie zamierzam Życie singla jest piekniejsze
czaja77 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 chłopaka?????? Patryk dobrze gada :polew:
Zaleczeq Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wiesz napisałbym jak Maxym ze jest załoba i na głupie komenty nie odp ale odpowiem :gwizdanie: A więc słuchajcie dziadki, zgredziki itp itd nie chłopaka tez nie mam :no: Wpadliscie w szpony dziurek i tyle i zal wam tyłeczki sciska ze macie obraczki i kaplica :decayed: :naughty: ale pamietajcie " jak by kot trzymał sie jednej dziury to by z głodu zdechł " :D :D ale trzeba uwazac co sie bierze bo " kawał dobrego miesa w chu.. dziure pchac to tez lipa " :polew: :polew:
czaja77 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wiesz napisałbym jak Maxym ze jest załoba i na głupie komenty nie odp ale odpowiem :gwizdanie: A więc słuchajcie dziadki, zgredziki itp itd nie chłopaka tez nie mam :no: Wpadliscie w szpony dziurek i tyle i zal wam tyłeczki sciska ze macie obraczki i kaplica :decayed: :naughty: ale pamietajcie " jak by kot trzymał sie jednej dziury to by z głodu zdechł " :D :D ale trzeba uwazac co sie bierze bo " kawał dobrego miesa w chu.. dziure pchac to tez lipa " :polew: :polew: :polew: :mysli:
Skrzypek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wiesz napisałbym jak Maxym ze jest załoba i na głupie komenty nie odp ale odpowiem :gwizdanie: A więc słuchajcie dziadki, zgredziki itp itd nie chłopaka tez nie mam :no: Wpadliscie w szpony dziurek i tyle i zal wam tyłeczki sciska ze macie obraczki i kaplica :decayed: :naughty: ale pamietajcie " jak by kot trzymał sie jednej dziury to by z głodu zdechł " :D :D ale trzeba uwazac co sie bierze bo " kawał dobrego miesa w chu.. dziure pchac to tez lipa " :polew: :polew: to się odgryzł
taktuś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Panie Zaleczeq, proszę roztropniej dobierać słowa... nie stoimy pod klatką schodową
Skrzypek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Panie Zaleczeq, proszę roztropniej dobierać słowa... nie stoimy pod klatką schodową zajączek baczność!!! :polew:
czaja77 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:27_________________________________________________uciekł
Zaleczeq Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Eee nie tylko nie Zajączek ;( ;( :foch: :bag:
czaja77 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Eee nie tylko nie Zajączek ;( ;( :>
Zaleczeq Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jestem hardcorem nie dam sie :bicz3: :bicz3: :bicz:
Rekomendowane odpowiedzi