Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 O widzę że młody Zaleczeq to mietka pytka
czaja77 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 O widzę że młody Zaleczeq to mietka pytka czemu?
Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 najpierw szydzi ze starszych , potem przeprasza
zbychzz Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 najpierw szydzi ze starszych , potem przeprasza no już nie czepiajcie sie tego zajączka bo on nie jest taki zły
czaja77 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 najpierw szydzi ze starszych , potem przeprasza no już nie czepiajcie sie tego zajączka bo on nie jest taki zły :kox:
adrianus Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 buahahahaha :polew: ale jajca ale i tak smutny jestem padl mi przewod chłodzący turbine:/ czeka mnie jutro wycieczka do palmy, ciekawe ile $ skasują:/ no i oby mi mechanior do kaletki to wymienil, bo ticulcem jechac nie bede
Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 najpierw szydzi ze starszych , potem przeprasza no już nie czepiajcie sie tego zajączka bo on nie jest taki zły :polew: :polew:
zbychzz Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 gdzieś około 150 zł ale pytanko jak tam turbinka ?
adrianus Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie mam pojecia szczerze mowiac jak turbina, mam nadzieje ze nic sie jej nie stalo, b.krotko mialem odpalony samochod jak zauwazylem wyciek
zbychzz Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie mam pojecia szczerze mowiac jak turbina, mam nadzieje ze nic sie jej nie stalo, b.krotko mialem odpalony samochod jak zauwazylem wyciek zależy jak duży ten wyciek i czy dawałeś ostro po tyłku
Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A coś na szrocie może wyłapiesz dobrą używkę
zbychzz Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A coś na szrocie może wyłapiesz dobrą używkę też dobry pomysł ale trzeba z sobą wziąść kluczyk lub przynajmniej wytłumaczyć jak go odkręcić bo prawdopodobnie większość pracowników ze złomu go ukręci.
adrianus Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 fakt faktem upalalem przed poludniem w sobote audi troche, ale chlodzilem turbo i bylo ok, dopiero po poludniu, jak juz spokojnie jechalem zamigotala mi kontrolka od plynu chlodniczego. na szrocie nie wiem czy jest sens szukac, nie mam na to czasu, poza tym szroty w okoolicach olsztyna wg. mnie to sami pieprzeni zlodzieje,a i nie chcialbym miec czegos w audi uzywanego, jakos tak mam awersie, wole nowe:)
Zaleczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 O widzę że młody Zaleczeq to mietka pytka O nie gosciu juz po Tobie
Zaleczeq Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A tak gwoli scisłosci żeby na tym wspaniałym forum można było miec polskie znaki to by było super i było by załeczeq a nie zaleczeq i żaden zajączek :polew: bo to grzesiu po pijaku wymyslił a po pijaku sie nie liczy :polew: :polew:
czaja77 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czajnik :polew: :polew: a skąd ten czajnik? :arrow2:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 22:05_________________________________________________ Czajnik masz zielonego kropa.....................
Skrzypek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czajnik :polew: :polew: a skąd ten czajnik? :arrow2:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 22:05_________________________________________________ Czajnik masz zielonego kropa..................... :polew: Grześ trzeba będzie młodego w Kaletce utemperować :>
Rekomendowane odpowiedzi