Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Grzegorz :decayed:

:hi: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejka :hi:

Opublikowano

no i jutro do roboty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Hejka :>

dziś po raz pierwszy strasznie żałowałam, że nie wożę w bagażniku basebola :angry: bo o mały włos nie pobiłabym się z gościem na skrzyżowaniu :evil:

Opublikowano

Hejka :>

dziś po raz pierwszy strasznie żałowałam, że nie wożę w bagażniku basebola :angry: bo o mały włos nie pobiłabym się z gościem na skrzyżowaniu :evil:

jak to? dlaczego? co się stało się?

Opublikowano

Szkoda gadać

zatrzymał się gościu przed samym skrzyżowaniem koło skrętu do biedronki (jechał z góry od generałów) i włączył se awaryjne :good: - zabierał kogoś lub wysadzał, a ja skręcałam w lewo na bartąską. Zatrzymał się to jadę - zerknęłam tylko czy mam wolny pierwszy pas (bliżej środka) - czyli spóściłam go z oka - skręcam a tu mi nagle wyrasta przed maską delikwent :shocked:. Ale się w...łam w ciągu sekundy. Niedość, że łamie przepisy to jeszcze ma jakieś wąty. No myślałam że wyjdę z siebie.

Opublikowano

dlatego minimum raz dziennie zaluje ze nie mam na wyposazeniu w aucie jakiegos granatnika, czy tez ckm'a :evil:

weekend mina :thumbdown:l, czas spac i nowy tydzien zapie%$#@c :good:

Opublikowano

No ale co zrobic sa ludzie i taborety :decayed: Mi ostatnio typek zajechał beszczelnie droge to ja trabie na niego a ten cos do mnie i wysiada z samochdu i idzie do mnie ale chyba nie widział ze ajde z 3 kumplami :> to chlopaki nie wytrzymali cisnieniowo i wyszli do niego to sie zdziwil troche :naughty: i od razu przeprosił wsiadł ipojechał dalej :> :decayed:

a jak tam wogole Kortowiada ktos z was był ?? bo ja nie zreszta od 5 lat mnie tam nie ma a w sobote wyladowałem w Elblagu na melanzu :decayed: fajne dupeczki były Duzo blondynek takze miałem w czym wybierac :gwizdanie:

Opublikowano

Ja nie byłem na Kortowiadzie, ale ją nieustannie słyszałem :decayed:

Michał otrzymał przepustkę na trzygodzinny pobyt tam, wrócił ubłocony po kolana,

przez co dał dowód, że było fajnie lecz niewygodnie :decayed:

fajne dupeczki były Duzo blondynek takze miałem w czym wybierac :gwizdanie:

nie zapominaj odwiecznej zasady, że piękne kobiety same wybierają mężczyzn :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

fajne dupeczki były Duzo blondynek takze miałem w czym wybierac :gwizdanie:

nie zapominaj odwiecznej zasady, że piękne kobiety same wybierają mężczyzn :gwizdanie: :tongue4:

A niech se wybieraja :> i tak bym je wystawił na allegro albo odał za tłumik 2,5 cala, nowe wtryski, FIMCa, dobry dolot, Garecika gt 25 badz 28 i kolektor ATP, fele Tomasony TN4 lub TN1, pakiet s4 badz S-line i fotele recaro :decayed: :decayed: :decayed:

to tak jak w tym kawale spotyka sie facet na kolacji z za***ista dupeczka i koles mowi mam: szybki samochod, własne mieszkanie i 6 cyferek na koncie a Ty co masz?? a dziewczyna odpowiada a ja jestem ładna :polew::decayed:

Opublikowano

Co tam chłopakyyyy :cool1:

Opublikowano

Siemano chłopaki, co tam słychac?? Immo mi sie wysrał. tzn nie łączy i furak nie chce palić, poradzicie cos? rozebrać i przeczyścic?? Powinno być OK.

Raczej samo się nie naprawi, także musisz rozkręcić, przeczyścić,

bywa, że samo zruszenie pomaga,

w ostateczności wytniesz immo :good:

Opublikowano

Siemano chłopaki, co tam słychac?? Immo mi sie wysrał. tzn nie łączy i furak nie chce palić, poradzicie cos? rozebrać i przeczyścic?? Powinno być OK.

Raczej samo się nie naprawi, także musisz rozkręcić, przeczyścić,

bywa, że samo zruszenie pomaga,

w ostateczności wytniesz immo :good:

Marku, właśnie jak poruszam kierownicą tzn góra dół to pomaga,także myslę ze poprawienie styków pomoże;)

Panowie, hamujemy?? :kox:

Meyhem, co tam Ci się z przepływką dzieje???

Opublikowano

Olsztyn nie będzie z tyłu !!! :cool1:

Na najbliższym spocie zrobimy narodową olsztyńską ściepę !!!

Wspólnie zbierzemy i wpłacimy !!!

:a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Kurna mnie chyba nie bedzie na zlocie bo musze isc do kina ;( ale jak cos to dajcie znac po ile zrzuta :)

Opublikowano

uwaga uwaga, jedzie lamaga :decayed::kox:

furacz zrobiony!!

dostalem jeszcze meega dluda liste rzeczy do zrobienia, ale jest i tak spox!

Pawel69-wielkie dzieki :notworthy: :notworthy: :notworthy: