czaja77 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 no i jutro do roboty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
lilianatoja Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Hejka :> dziś po raz pierwszy strasznie żałowałam, że nie wożę w bagażniku basebola bo o mały włos nie pobiłabym się z gościem na skrzyżowaniu
taktuś Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Hejka :> dziś po raz pierwszy strasznie żałowałam, że nie wożę w bagażniku basebola bo o mały włos nie pobiłabym się z gościem na skrzyżowaniu jak to? dlaczego? co się stało się?
lilianatoja Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Szkoda gadać zatrzymał się gościu przed samym skrzyżowaniem koło skrętu do biedronki (jechał z góry od generałów) i włączył se awaryjne - zabierał kogoś lub wysadzał, a ja skręcałam w lewo na bartąską. Zatrzymał się to jadę - zerknęłam tylko czy mam wolny pierwszy pas (bliżej środka) - czyli spóściłam go z oka - skręcam a tu mi nagle wyrasta przed maską delikwent . Ale się w...łam w ciągu sekundy. Niedość, że łamie przepisy to jeszcze ma jakieś wąty. No myślałam że wyjdę z siebie.
adrianus Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 dlatego minimum raz dziennie zaluje ze nie mam na wyposazeniu w aucie jakiegos granatnika, czy tez ckm'a weekend mina :thumbdown:l, czas spac i nowy tydzien zapie%$#@c
Zaleczeq Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 No ale co zrobic sa ludzie i taborety Mi ostatnio typek zajechał beszczelnie droge to ja trabie na niego a ten cos do mnie i wysiada z samochdu i idzie do mnie ale chyba nie widział ze ajde z 3 kumplami :> to chlopaki nie wytrzymali cisnieniowo i wyszli do niego to sie zdziwil troche i od razu przeprosił wsiadł ipojechał dalej :> a jak tam wogole Kortowiada ktos z was był ?? bo ja nie zreszta od 5 lat mnie tam nie ma a w sobote wyladowałem w Elblagu na melanzu fajne dupeczki były Duzo blondynek takze miałem w czym wybierac :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ja nie byłem na Kortowiadzie, ale ją nieustannie słyszałem Michał otrzymał przepustkę na trzygodzinny pobyt tam, wrócił ubłocony po kolana, przez co dał dowód, że było fajnie lecz niewygodnie fajne dupeczki były Duzo blondynek takze miałem w czym wybierac :gwizdanie: nie zapominaj odwiecznej zasady, że piękne kobiety same wybierają mężczyzn :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 fajne dupeczki były Duzo blondynek takze miałem w czym wybierac :gwizdanie: nie zapominaj odwiecznej zasady, że piękne kobiety same wybierają mężczyzn :gwizdanie: A niech se wybieraja :> i tak bym je wystawił na allegro albo odał za tłumik 2,5 cala, nowe wtryski, FIMCa, dobry dolot, Garecika gt 25 badz 28 i kolektor ATP, fele Tomasony TN4 lub TN1, pakiet s4 badz S-line i fotele recaro :decayed: to tak jak w tym kawale spotyka sie facet na kolacji z za***ista dupeczka i koles mowi mam: szybki samochod, własne mieszkanie i 6 cyferek na koncie a Ty co masz?? a dziewczyna odpowiada a ja jestem ładna
Radziu Audi A4 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Siemano chłopaki, co tam słychac?? Immo mi sie wysrał. tzn nie łączy i furak nie chce palić, poradzicie cos? rozebrać i przeczyścic?? Powinno być OK.
taktuś Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Siemano chłopaki, co tam słychac?? Immo mi sie wysrał. tzn nie łączy i furak nie chce palić, poradzicie cos? rozebrać i przeczyścic?? Powinno być OK. Raczej samo się nie naprawi, także musisz rozkręcić, przeczyścić, bywa, że samo zruszenie pomaga, w ostateczności wytniesz immo
Radziu Audi A4 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Siemano chłopaki, co tam słychac?? Immo mi sie wysrał. tzn nie łączy i furak nie chce palić, poradzicie cos? rozebrać i przeczyścic?? Powinno być OK. Raczej samo się nie naprawi, także musisz rozkręcić, przeczyścić, bywa, że samo zruszenie pomaga, w ostateczności wytniesz immo Marku, właśnie jak poruszam kierownicą tzn góra dół to pomaga,także myslę ze poprawienie styków pomoże;) Panowie, hamujemy?? Meyhem, co tam Ci się z przepływką dzieje???
lilianatoja Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 I jak tam, czytaliście apel Prezesa? - może zrobimy taką klubową zrzutkę, jak na kalendarze
taktuś Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Olsztyn nie będzie z tyłu !!! Na najbliższym spocie zrobimy narodową olsztyńską ściepę !!! Wspólnie zbierzemy i wpłacimy !!! :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:
Zaleczeq Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Kurna mnie chyba nie bedzie na zlocie bo musze isc do kina ;( ale jak cos to dajcie znac po ile zrzuta
zbychzz Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 tylko jeszcze pisać o co chodzi: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_serwer_klubowy-t134351.0.html;msg1608259#msg1608259 też myślę i mam nadzieję, że trochę uda nam się nazbierać bo jakby nie było chodzi o byt naszego forum
adrianus Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 uwaga uwaga, jedzie lamaga furacz zrobiony!! dostalem jeszcze meega dluda liste rzeczy do zrobienia, ale jest i tak spox! Pawel69-wielkie dzieki :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi