taktuś Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Grześ zarezerwuje, nie wiem niestety czy stawię się... jakbym się spóźnił to mnie przyjmiecie do stolika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 za browarka czemu nie Chłopaki mam pytania musze uzupelnic płyn chłodzacy i to nie jest chyba borygo tylko ten jakis G12 tak ?? jesli tak to gdzie go moge kupic :gwizdanie:[br Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 za browarka czemu nie Chłopaki mam pytania musze uzupelnic płyn chłodzacy i to nie jest chyba borygo tylko ten jakis G12 tak ?? jesli tak to gdzie go moge kupic :gwizdanie:[br jak 2 litry to ze śkody[jest na Wojska Polskiego taki mały sklepik] jak 3litry to Palmowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja kupilem w autolandzie koncentrat g12+ firmy SWAG pojemnosc 1,5l za 40zeta kupie w sobote filtr powietrza:D kto mi pomoze na spocie go wymienic? aa noo... i mam sprawe do Maxyma83:D... CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 za browarka czemu nie Chłopaki mam pytania musze uzupelnic płyn chłodzacy i to nie jest chyba borygo tylko ten jakis G12 tak ?? jesli tak to gdzie go moge kupic :gwizdanie:[br jak 2 litry to ze śkody[jest na Wojska Polskiego taki mały sklepik] jak 3litry to Palmowski Bo mi duzo nie potrzeba bedzie bo mam kreske na min [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:45_________________________________________________Grzesiu mowisz o koncentracie tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 tak jest to koncentrat 1;1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ta sobota to mi tak pasuje jak ... zobacze czy uda mi się przybyć, no chyba że dacie się jednak namówić na następną sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Dobra to ile os sie pisze na ta sobote a ile bny sie pisało na nast ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 aa noo... i mam sprawę do Maxyma83 ... CB A co potrzeba? tylko kabelek zmontować? -------------------------------------------------- A tu taka liczba na liczniku mnie dzisiaj rano spotkała Cieszyć się długą bezawaryjną jazdą czy martwić że już ćwierć miliona km zrobione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 aa noo... i mam sprawę do Maxyma83 ... CB A co potrzeba? tylko kabelek zmontować? -------------------------------------------------- A tu taka liczba na liczniku mnie dzisiaj rano spotkała Cieszyć się długą bezawaryjną jazdą czy martwić że już ćwierć miliona km zrobione ? ILE UKRECIŁES ?? [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 16:48_________________________________________________Moze faktycznie przełuzmy piwo an za tydzien zeby było wiecej osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 dobra Panowie... Kwiatek kiedy traci głowę? za tydzień?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 to ja jest z jutrzejszym spotkaniem w PP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 to ja jest z jutrzejszym spotkaniem w PP? własnie brać ten stolik czy nie? bo jak nie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No wąłsnie sie zastanawiamy tak zeby pasowało wiekszosci :> Pany jaki płyn do wspomagania proponujecie ?? [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 19:58_________________________________________________Bo jak wiekszkosci pasuje na za tydzien to moze lepiej za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ok to stolika nie załatwiam, a płyn tylko z aso zielony mineralny , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 jak za tydzień to rewelaaa P.S. Palma rządzi, Palma radzi, Palma wszystko wam ustawi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 a ile kosztuje ?? Wiec jesli wiekoszci pasuje za tydzien to idziemy za tydzien Im nas wiecej bedzie tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 a ile kosztuje ?? Wiec jesli wiekoszci pasuje za tydzien to idziemy za tydzien Im nas wiecej bedzie tym lepiej jak tam wolicie a płyn np taki http://www.moto.allegro.pl/item1033307057_gdansk_febi_06162_6162_olej_do_wspomagania.html http://www.moto.allegro.pl/item1035025583_oryginalny_plyn_do_wspomagania_vw_audi_skoda_seat.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 dokładnie będę wiedział w poniedziałek, ale jestem pewien, że mniej niż sie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 za browarka czemu nie Chłopaki mam pytania musze uzupelnic płyn chłodzacy i to nie jest chyba borygo tylko ten jakis G12 tak ?? jesli tak to gdzie go moge kupic :gwizdanie:[br jaki masz kolor płynu w zbiorniczku wyrównawczym? jeżeli czerwono-różowo-fioletowy to masz G12+, nie sądzę aby w furkę z twojego rocznika wlał ktoś wcześniej G12, którego to nie można niby mieszać z innymi, jeżeli brakuje niedużo, to podjedź do mnie to uzupełnimy, mam rozrobionego trochę G12++ w skali 1:1, który to jest mieszalny, na zdrowy rozum przed Nami ciepły sezon, kiedy to siłą rzeczy będzie odparowywać z układu płyn, na zdrowy rozum jakbyś zdemineralizowanej wody dolał to też się nic nie stanie - i tak przez sezon letni odparuje, na zdrowy rozum i tak lepiej kupić butelkę koncentratu, rozrobić z wodą na dolewki, bo przez lato trzeba będzie uzupełniać chciałbym mieć tylko takie dylematy :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi