kwiatko Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ja też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Koncentrat kupiny Na kazdego przychodzi pora jak mi cewki sie srały i wypadały zapłony tez mi do smiechu nie było Ale oczywiscie nasz człowiek legenda wszystko naprawił Grzesiu jak wrocisz od miszcza Rogala to daj znac ile tam hp wypluło i Nm W koncu musibyc najszybszy kopciuszek w miescie :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 nono zważaj na słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 oj sorki zapomniałem ze Twoj 2.5 Te De łi tez jest szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 mi to rybka Pany, jutro, czy za tydzien, obojetnie, byleby ekipa dopisala:) wlasnie wrocilem z wozonka po miescie, bieda jak nic , nawet nie ma gdzie sie lansowac, jaroty-starowka-kortowo i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 no to jak za tydzień to spoko - miło będzie zobaczyć wasze gęby przy piwku a tak przy okazji to może i Monia da się namowić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Siemka Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Mareczku to co zbieramy jutro kase na spocie na ten serwer ?? czy kazdy osobiscie wpłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 może lepiej zebrać i niech jedna osoba (patrz Mr. T) wpłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Jutro obgadamy, mnie wsio ryba, przy zbiorówce też będą wasze nicki na liście ofiarodawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Dobra to jutro sie zgadamy co i jak [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 13:17_________________________________________________btw Marek zamknij juz temat II Zlotu bo it ak tam juz nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Marek zamknij juz temat II Zlotu bo it ak tam juz nic sie nie dzieje widzę w Tobie przyszłego moderatora :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 hehehe dzieki VIPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Siemanko chłopaki! Wybiera sie jutro ktoś na giełdę?? Grzesiu, a mógłbyś chociaż wziąć tą przepływkę dla mnie w celu sprawdzenia czy to przepływka padla, czy kable nei mają styku?? Dałoby rade?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 DObry! Mam do Was prośbę koledzy i koleżanki. Oddajcie głosik... http://www.a4-klub.pl/smf/all_prosba_o_oddanie_glosu-t134902.0.html;msg1613873#msg1613873 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 witam daje wykres po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 lipa Myslałem ze bedzie jak 3.0 tdi z 500 Nm szłau nie ma nie no zartowałem super ,mega turbo wypas :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :oklaski: To teraz masz najszybszego diesla w miescie Widze tez ze Rogal tez coraz wiecej benzynek robi chyba tez 3ba pomyslec nad programem http://dragtimes.info/forum/showthread.php?t=862Ruski to jednak maja fantazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 filmik dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 w tym roku juz maja byc gtr-y P1000 takze moga isc łep w łep z Veyronem tylko ciekawe czy skrzynia sie nie skonczy na 300++ Km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi