zbychzz Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 witam daje wykres po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: no proszę jak ładnie - i momencik ładny i doszło trochę mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 serio to na samych wtryskach było 136km tyle że dymił jak lokomotywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 a co wy na to żeby jutrzejszy spocik zrobić na dajtkach ? Podjechalibyśmy sobie naszymi audiczkami na majówkę... http://lotniczapolska.pl/6-Rotarianska-Majowka-Lotnicza,13290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Siemanko chłopaki! Wybiera sie jutro ktoś na giełdę?? Grzesiu, a mógłbyś chociaż wziąć tą przepływkę dla mnie w celu sprawdzenia czy to przepływka padla, czy kable nei mają styku?? Dałoby rade?? da,,,,,,,jak dziś nie zapiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Grzesiu a jak odczucia z jazdy po stojeniu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Grzesiu a jak odczucia z jazdy po stojeniu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 witam daje wykres po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: A gdzie wykresik przed virusem? Duzo sie nie pomylilem mowiac o 150 KM i 350 Nm Ale spodziewalem sie czegos wiecej, ja mam prawie 120 koni na pompie 10 z mala fala, zwykle wtryski, zwykla turbawka. Ale trzeba pogratulowac tych 147 zrobionych z 90 KM :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 witam daje wykres po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: A gdzie wykresik przed virusem? Duzo sie nie pomylilem mowiac o 150 KM i 350 Nm Ale spodziewalem sie czegos wiecej, ja mam prawie 120 koni na pompie 10 z mala fala, zwykle wtryski, zwykla turbawka. Ale trzeba pogratulowac tych 147 zrobionych z 90 KM :oklaski: :oklaski: :oklaski: Wjedz troche Grzesiowi jeszcze na psyche to bedzie dalej dłubał i 200 hp i 500Nm peknie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 witam daje wykres po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: pięknie wyszło... jak w zdrowym AVF ze sporym plusem w serii... tylko 200kg mniej... jeździ pewnie a ponieważ parę stron temu mnie olaliście to spytam jeszcze raz: Kwiatko kiedy ma ślub? bo coś mi się porąbało że w pod koniec maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 nie no lipiec z tego co ja wiem i Nikt cie nie olał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 witam daje wykres po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: ładnie a ile cie skasowali?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 z tego co pamietam miałobyc 900 zl bo to grupowo było ogranizowane Bedzie Grzesiu to sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 900zł chip ale wiedza o wtryskach bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 900zł chip ale wiedza o wtryskach bezcenna :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 900zł chip ale wiedza o wtryskach bezcenna Grzesiu bo ja słyszałem ze oborniłes ta prace mgr na temat wtryskow i ocena bdb :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 a nawet bdb+ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 oo Ty dziobaku jeden chyba o stypendium walczysz co :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 jak nie jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Teraz ja: Grzesiu - jest dobrze, nawet bardzo, w Olsztynie nie widzę nikogo... jest tyle ile się spodziewałem, rozsądek wziął górę - to ważne... inaczej musiałbyś zapisać się do Calibry... jesteś ostry rezacz :good: , w Olsztynie debeściak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 no i jak zasypie zaraz allegro wtryskami to od razu ceny spadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi