Wck Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 witam daje wykres po wizycie na Mineralnej :gwizdanie: A nie mowilem :gwizdanie: Gratuluje, mam nadzieje ze powozisz nas blacharzy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 no i jak zasypie zaraz allegro wtryskami to od razu ceny spadną doj*b... do pieca :polew: :polew: Siema Pany wstełem własnie ale suszy ooo masakra Nie pije wiecej do Piątku :polew: Adrian o ktorej po mnie przyjedziesz ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 zbieraj zaraz zadek i lec do slepu kup mi zimna cherry coke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 spot zaliczony własnie wrocilismy jako ostatni bo trzeba było browary dopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Szybka lista obecnych na spocie: Adrianus Anu Alex Czaja Emsi Hiszpan i Kamila Gruby83 Kolega z Merca Kolega Leszka - Paweł :?: Kowal Kwiatko Leszek MarcinEmef Marian Patryk Paweł i Żaneta Picia + dziewczyny Taktuś i Michał Zaleczeq ZbychZZ + Rodzina Zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/Marianb30/SpotOlsztyn23Maja2010# Najlepsi byli goście w terenówce, którzy zapytali się nas "Koledzy, nie wiecie gdzie są dziś dziwki, co tu zawsze stoją" :?: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 hhe Goście byli :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dzięki za spota, dzięki za podsumowanie Mariano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dzięki za spota, dzięki za podsumowanie Mariano Wierzę w to że nikogo nie pominąłem. Mayhem przez samo h i m na końcu chyba się na nas nie obraził, bo nie było go na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 yO! ekipa, cos frekwencja nie dopisala, WCK i RadziAudiA4, Maxym83 mieli byc i co? :bicz3: powiem wam ze nie ma to jak ostatnim ze spotu wyjezdzac, czlowiek wtedy taki oczyszczony duchowo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 no ja niestety zamulilem, rodzina sie zjechala i nie moglem za bardzo sie ruszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 yO! ekipa, cos frekwencja nie dopisala, WCK i RadziAudiA4, Maxym83 mieli byc i co? :bicz3: powiem wam ze nie ma to jak ostatnim ze spotu wyjezdzac, czlowiek wtedy taki oczyszczony duchowo jest No My z Karolem to i jeszcze nerki oczyscilismy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Siemka, wpłacacie na serwer? Ja już wpłaciłem, http://www.a4-klub.pl/smf/serwer_klubowy-t134351.375.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ja tez wpłaciłem btw Mareczku dopisz reszte dat spotow bo braki sa Moderator czuwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 yO! ekipa, cos frekwencja nie dopisała, WCK i RadziAudiA4, Maxym83 mieli byc i co? :bicz3: powiem wam ze nie ma to jak ostatnim ze spotu wyjeżdżać, człowiek wtedy taki oczyszczony duchowo jest Ja nie byłem bo nie wytrzeźwiałem po sobotniej imprezie na domku i w łóżku zaległem na pół dnia A ze spotów często mi się zdarza wracać jako ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 btw Mareczku dopisz reszte dat spotow bo braki sa Moderator czuwa :gwizdanie: się robi szefie :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 I mam pytanko, niech ktoś mi wytłumaczy jak w sedanie dostać się do górnego mocowania tylnych amortyzatorów, bo kurka nie wiem, a nie chce za dużo wyrwać, od bagażnika chyba nie ma dojścia za boczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 I mam pytanko, niech ktoś mi wytłumaczy jak w sedanie dostać się do górnego mocowania tylnych amortyzatorów, bo kurka nie wiem, a nie chce za dużo wyrwać, od bagażnika chyba nie ma dojścia za boczkami. tutaj masz to w miarę dobrze wytłumaczone i pokazane: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t105936.0.html;highlight=jak+odkr%C4%99ci%C4%87+amortyzator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dziękówka za linka, utwierdziłem się w przekonaniu że jednak te boczki tylnej kanapy trzeba wyrwać Kojarzysz może jak sie je demontuje? bo probowalem nawet siła ale nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 btw Mareczku dopisz reszte dat spotow bo braki sa Moderator czuwa :gwizdanie: się robi szefie :oklaski: Tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dziękówka za linka, utwierdziłem się w przekonaniu że jednak te boczki tylnej kanapy trzeba wyrwać Kojarzysz może jak sie je demontuje? bo probowalem nawet siła ale nie idzie te boczki musisz jakby podciagnąć w górę a póżniej w stronę przodu ciągnąć. Od góry trzayma na takim haczyku, później na środku od strony drzwi, i na samym dole. Musisz opuścić oparcie, będziesz mial lepszy dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi