zbychzz Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 hejka, szkoda że nie udało mi się dołączyć wczoraj ale widzę, że była dobra zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Było grubo tzw epickie melo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek87 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Marian, corsa moja , fajnie widać było te 380Nm jak wgniatało tylny zawias na hamowni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Marian, corsa moja , fajnie widać było te 380Nm jak wgniatało tylny zawias na hamowni :gwizdanie: Oj, coś kręcisz. Przy 380Nm rozerwało by tę biedną czerwoną Korsę Masz Bawarę :gwizdanie: :?: Bo też się przymierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ten taxiarz to jakis gbur i dupek bylo, poza tym dopiero dzis skumalem ze on nas skasowal 40zeta za wycieczke ze starowki na jaroty ogolnie to spoko niedziela dzis byla, zabralem dziewczyne na pljeskavice, mega mi sie one wkrecily, do tego lansik bounsik po starowie to i naszego Vipa wykukalem lajcik sprajcik:D potem skoczylem na ten park linowy kolo reala, bardzo fajna sprawa, pierwszy raz in my life mialem okazje tak popomykac pomiedzy drzewami, dzis zaliczylem tor czerwony dla sredniozaawansowanych, ale jutro ide na czarny szlak dla hardcorow:D bo jestem hardkorem! i albo grubo albo wcale!! :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Wczoraj po uczłowieczeniu się zapragnąłem dobrych olsztyńskich lodów, a że małżonka wyraziła podobne pragnienie, więc ruszyliśmy na starówkę :kox: spotkałem Adriana z dziewczęciem P.S. Adrian obżerał się sześcioma pljskawicami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Wczoraj po uczłowieczeniu się zapragnąłem dobrych olsztyńskich lodów, a że małżonka wyraziła podobne pragnienie, więc ruszyliśmy na starówkę :kox: spotkałem Adriana z dziewczęciem P.S. Adrian obżerał się sześcioma pljskawicami :polew: O jeb.. ten to ma zasys niczym 1.8T na paliwo :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jako że znów wyskoczyła mi kontrolka AirBaga, postanowilem zamówić kabelek z allegro http://allegro.pl/item1054670318_interfejs_vag_kkl_obd2_audi_skoda_seat_skoda_gw.html Gdyby ktoś był zainteresowany, to można razem zamówić i pare złotych z wysyłki zostanie np. na piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jako że znów wyskoczyła mi kontrolka AirBaga, postanowilem zamówić kabelek z allegro http://allegro.pl/item1054670318_interfejs_vag_kkl_obd2_audi_skoda_seat_skoda_gw.html Gdyby ktoś był zainteresowany, to można razem zamówić i pare złotych z wysyłki zostanie np. na piwko siemka zapytaj gościa o to czy wyśle razem ? http://allegro.pl/item1054671634_przejsciowka_adapter_obd2_na_obd1_16pin_2x2_gw.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jako że znów wyskoczyła mi kontrolka AirBaga, postanowilem zamówić kabelek z allegro http://allegro.pl/item1054670318_interfejs_vag_kkl_obd2_audi_skoda_seat_skoda_gw.html Gdyby ktoś był zainteresowany, to można razem zamówić i pare złotych z wysyłki zostanie np. na piwko siemka zapytaj gościa o to czy wyśle razem ? http://allegro.pl/item1054671634_przejsciowka_adapter_obd2_na_obd1_16pin_2x2_gw.html Na aukcji napisal ze kazdy nastepny przedmiot +3zl do kosztow wysylki, wiec 1 kabelek 12zl, 2 kabelki 2x 7,5zl, 3 przedmioty 3x6zl itd. A i niekoniecznie musi byc ta aukcja, moze byc inna z kabelkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jako że znów wyskoczyła mi kontrolka AirBaga, postanowilem zamówić kabelek z allegro http://allegro.pl/item1054670318_interfejs_vag_kkl_obd2_audi_skoda_seat_skoda_gw.html Gdyby ktoś był zainteresowany, to można razem zamówić i pare złotych z wysyłki zostanie np. na piwko siemka zapytaj gościa o to czy wyśle razem ? http://allegro.pl/item1054671634_przejsciowka_adapter_obd2_na_obd1_16pin_2x2_gw.html Na aukcji napisal ze kazdy nastepny przedmiot +3zl do kosztow wysylki, wiec 1 kabelek 12zl, 2 kabelki 2x 7,5zl, 3 przedmioty 3x6zl itd. A i niekoniecznie musi byc ta aukcja, moze byc inna z kabelkami to ja wezmę Przejśćiówka Adapter OBD2 na OBD1[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 18:51_________________________________________________ :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ok, to pisac ludzie czy ktos chce kabelek i jutro mysle ze mozna zamowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Grzesiek, słyszałem że OBD1 miewa problem z łączeniem poprzez USB. Nie sprawdzałem tego osobiście, ale wolałem nie testować na sobie, dlatego mam OBD1 na port COM. Ja korzystam z adapterów VIAKEN'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Grzesiek, słyszałem że OBD1 miewa problem z łączeniem poprzez USB. Nie sprawdzałem tego osobiście, ale wolałem nie testować na sobie, dlatego mam OBD1 na port COM. Ja korzystam z adapterów VIAKEN'a no może ale to śmieszna kasa warto sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dokładnie Ja po prostu kompletuję sprzęt pod mój stary laptopik na COMie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Grzesiek, słyszałem że OBD1 miewa problem z łączeniem poprzez USB. Nie sprawdzałem tego osobiście, ale wolałem nie testować na sobie, dlatego mam OBD1 na port COM. Ja korzystam z adapterów VIAKEN'a Grześ stary haker, poradzi sobie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 heheh a co tam Michał u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Lepiej powiedz Grzesiu co tam u Ciebie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Lepiej powiedz Grzesiu co tam u Ciebie ?? dopiero dziś doszedłem do siebie :gwizdanie: :gwizdanie: nie pije juz mieszanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi