Zaleczeq Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 A ja zaraz na miasto [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 20:19_________________________________________________Kto ejdzie jutro na spota ?? to by mnie zabrał
kwiatko Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Co tam Karolu w Mątkach porabiales grillowałem, browarkowałem i tekilkę spijałem Mało nas na spocie było ale miło
Marianb Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 No coś mało, może przez długi weekend Obecni na spocie byli: 1. Adrianus 2. Ares 3. Kwiatko 4. Leszek 5. Marian z Christianiem 6. Paweł 1702 - mam nadzieję, że nie pomyliłem Nicku. 7. Paweł i Żaneta 8. Zaleczeq Zdjęcia - 06.06.2010
taktuś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Siemka ludziska Co słychać, jak leci, gdzie dzieci ? :polew:
Radziu Audi A4 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 siemka panowie. Moze jest ktoś zainteresowany, lb ma kupca na takie cus?? http://www.a4-klub.pl/smf/all_felgi_18_cali_z_polerowanym_rantem_et_35_oponki_super_stan_polecam-t137403.0.html
czytelnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 To najbliższy spot w Ełku Kto jedzie?
adrianus Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 jakby pojechac ekipa to ja bym sie pisal, bo w pojedynke 200pln na benze to srednio mi sie chce wydawac
Maxym83 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 jakby pojechac ekipa to ja bym sie pisal, bo w pojedynke 200pln na benze to srednio mi sie chce wydawac musisz jezdzic tez na innych biegach a nie tylko do trójki to bedzie mniej spalal.
adrianus Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 siemanko Grzesiu! na spota nie wpadles, na dzialke ekipy nie zaprosiles hehe spoko loko, ja sie zjaralem na raka, wczoraj o maly wlos nie kupilem subaru justy i ciagle mysle o tym zeby moc w koncu na weekend nad morze skoczyc
Maxym83 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 co tam u was? W tym tygodniu jakos bedzie przejscioweczka dla Ciebie.
czaja77 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Andrzeju daj znać jak będzie. ja panowie zarobiony jak nigdy jestem
Zaleczeq Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jakby pojechac ekipa to ja bym sie pisal, bo w pojedynke 200pln na benze to srednio mi sie chce wydawac Mozna jechac z kims kto jedzie kopciuszkiem albo LPG Panowie mam pytanko czy w climatronicu jest taka opcja zeby właczyc sam nawiew bez klimy ?? :gwizdanie:
Maxym83 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jakby pojechac ekipa to ja bym sie pisal, bo w pojedynke 200pln na benze to srednio mi sie chce wydawac Panowie mam pytanko czy w climatronicu jest taka opcja zeby właczyc sam nawiew bez klimy ?? :gwizdanie: Pewnie ze jest, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jest guziczek z gwiazdka od wylaczenia klimy U Ciebie tez powinno byc cos podobnego. Takiego panela masz u siebie? Co robi guziczek OFF ? wylacza nawiewy?
taktuś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Panowie mam pytanko czy w climatronicu jest taka opcja zeby właczyc sam nawiew bez klimy ?? :gwizdanie: jest, nie może świecić się AUTO, musi świecić się tylko ECON, raczej nie powinny się świecić na raz AUTO i ECON.
Zaleczeq Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Tak OFF całkowicie wyłącza nawiewy Pozniej wezme i stestuje ten ECON Czy na ul. Wojska Polskiego jest fotoradar ?? jestli tak to gdzie ?? :gwizdanie:
Maxym83 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czy na ul. Wojska Polskiego jest fotoradar ?? jestli tak to gdzie ?? :gwizdanie: Ten radar na Wojska Polskiego to jest atrapa, tak jak dwa inne w miescie, nie licząc tych w okolicach Olsztyna polecam zajrzec na stronke http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/ , sa opisy gdzie co i jak, nawet z fotkami.
Rekomendowane odpowiedzi