zbychzz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ja postaram się przybyć na 13:00. Do zobaczyska
Skrzypek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 ja prawdopodobnie zamelduję się o 13 :>
Maxym83 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 To moze i ja sie pojawie 13 pod urania?
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tak o 13-tej pod Uranią!!! Poznamy się, potupiemy troszkę (zimno! ), i luzik, a jak będzie sie kleić to i doczekamy do 14-tej. Robić logi dynamiczne w tych warunkach drogowych nie polecam Do zobaczenia [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 00:32_________________________________________________Dnia 04 stycznia 2008r. odbył się spot w Olsztynie :a4fan: Obecni byli: - czaja77 - luqash - mumer - Picia - Skrzypek - taktuś - zbychzz REKORD POBITY BYŁO SIEDMIU FORUMOWICZÓW W SIEDMIU :oklaski: Dzięki Panowie za spota
czaja77 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam ponownie było milo i zimno.pozdrawiam
Skrzypek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Troszkę się spóźniłem ale dotarłem :>. Pierwszy raz miałem okazję bić jakikolwiek rekord :> heh Dzięki wszystkim za spocika!
Picia Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dobrze było ludzik do następnego razu.A tak na marginesie jest u mnie już u mnie -20 stopni zimno ale bryczka w garaży ku :winek4:
mumer Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Choć spóźniony ale dotarłem... Podziękowania Panowie za miło spędzony czas i do następnego :a4fan:
BushiKing Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Niestety dotarłem do Ostródy dopiero przed 15 i juz nie było sensu ruszac na olsztyn... Mam nadzieje ze nastepnym razem bede mogl bic rekordzik
zbychzz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 fajne spotkanko - można było dowiedzieć się parę fajnych rzeczy. dzięki za spocik i do następnego razu
taktuś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak tam Wasze akumulatorki??? Ja dziś rano ledwo odpaliłem, kuźwa jak będzie jutro - nie wiem
czaja77 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 witam u mnie ok ,tyle ze koledzy dzwonili po mnie żebym podjechał i na kabelki ich rozruszał. pozdrawiam
BushiKing Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 mi to chyba ropa zamarzła odpalil z niewielkim problemem i jak skrobalem szybki to zgasł no i krece krece krece... nic tylko rezerwa... zjarałem fajka i dalej krece... i mowie nie odpuszcze... ro***erdole a odpale kolejna fajka i krece az mnie serce bolalo ale nagle cos zalapalo potrzachalo zadymilo parking ale pozniej juz wszystko było dobrze :> a termometr pokazywal -20,5 *C PS. Mówili w TV ze w olsztynie Było -29 i ze ma byc wiecej :shocked:
Skrzypek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 ja rano kręcę i kręcę i kręcę załapał :> pochodził z 10 sekund i zdechł no to znowu kręcę i kręcę i kręcę załapał i tak mu zostało :> Tyle że zauważyłem że przy rozruchu nie pali od razu na wszystkie garnki i tym sposobem mam od dzisiaj nówki świeczki no i teraz ewidentnie lepiej pali :> :> :>
Maxym83 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Podpowiedz gdzie kupiłeś świeczki, jakie i za ile, bo mam ten sam problem że w tamtą zimę tylko jedna świeca grzała, w ta zime wieksze problemy z zapalaniem, szkoda juz meczyc autka
Picia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam no ja nie miałem problemu z odpaleniem po spociku jak wracałem do domku wieczorkiem to pokazywało mi temperaturke -24 .[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 04:59:51 _________________________________________________Pozdrowonka.
bartek723 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich chciałbym podzielić się pewnym spostrzeżeniem otóż jechałem za A4 sedan srebrna o nr NO.. ma kierunki w lusterkach i tylne światła tuningowe DIODA chyba. Zapewne niema o tym pojęcia że jak zapali światła długie to gaśnie wszystko z tyłu kompletnie. Jak ktoś zna właściciela to niech podpowie mu o tym bo na pewno nie wie. Pozdro [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 17:57_________________________________________________co do kierunków w lusterkach pewny nie jestem jechałem za nim ale z tyłu wydawało sie jak by je miał.
Picia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Kolego Czaja nie mam kierunków w lusterkach a numerki mam NOL :>[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 06:28:08 _________________________________________________Chłopaki u mnie wszystko git w autku ze światełkami :>[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 06:30:34 _________________________________________________Bartek a kiedy to było??[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 06:33:30 _________________________________________________Chłopaki po Olsztynie śmiga kilka A4 z diodami.
Rekomendowane odpowiedzi